Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Bröllopsskor med kilklack

Bröllopsskor med kilklack är kända för att ge extra höjd och längd till benen samtidigt som de ger stabilitet och bekvämlighet till fötterna.

Storlek
Material
Varumärke
Pris

5 träffar.

Bekväma bröllopsskor med kilklack

Bröllopsskor med kilklack är kända för att ge extra höjd och längd till benen samtidigt som de ger stabilitet och bekvämlighet till fötterna.

 

Bröllopsskor med snygg kilklack

Att hitta bröllopsskor till den stora dagen kan vara svårt. Det finns så mycket att tänka på: färg, form och klackhöjd. Kanske vill du ha ett par bröllopsskor som har hög klack för att komma upp en bit från marken, eller bara för att känna dig extra fin? Bröllopsskor med kilklack är kända för att ge extra höjd och längd till benen samtidigt som de ger stabilitet och bekvämlighet till fötterna. Kilklackar är vanligtvis bredare och stabilare än andra typer av klackar, vilket gör dem enklare att gå i.

 

Dessa damskor är mycket bekväma att bära under en längre tid eftersom de fördelar vikten av foten jämnt över hela foten. Så det är inte konstigt att bröllopsskor med kilklack uppskattas på bröllopsdagen. Utöver dess bekvämlighet är kilklackar också ett modeuttryck som ger extra stil och glamour till bröllopsdagen. Här hittar du bröllopsskor med kilklack i olika material och former, vilket ger möjlighet att anpassa skon efter din personliga stil och bröllopsklänning.


Kilklackar för blivande brudar online och i butik

Vi på Scorett har ett fint sortiment av sköna och fina bröllopsskor med bred klack. Upptäck vårt utbud av damskor online eller besök din närmsta Scorettbutik där du får personlig service.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.