Sparade produkter

Laddar favoriter...

Bad & Dusch

Uppdatera din badrumsstil med våra handdukar, badrockar, hudvård och lyxiga tvålar. Ta hand om din dagliga kroppsvård och njut av ett långt bad eller en varm dusch med duschkräm från Sweeks. 

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

8 träffar.

Shoppa badrumstillbehör

Uppdatera din badrumsstil med våra handdukar, badrockar, hudvård och lyxiga tvålar. Ta hand om din dagliga kroppsvård och njut av ett långt bad eller en varm dusch med duschkräm från Sweeks. 

 

Veganska produker!

Våra produkter är veganska och är doftinspirerade från bergamott, citron, pion, apelsinblom och sandelträ. Tack vare den snygga pakiteringen lyfter produkterna ditt badrum och du får en hotellkänsla hemma. Dessutom är det en uppskattad present att ge bort till vänner och bekanta. 

I vår Home Collection hittar du förutom badrumstillbehör även inredning och fina textilier.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.