Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Sneakers

Sneakers för barn är perfekt när leken kräver lätta fötter, eller när finklädseln ska tuffas till. 

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

169 träffar.

Shoppa sneakers för barn online

Sneakers för barn är perfekt när leken kräver lätta fötter, eller när finklädseln ska tuffas till. 

 

Sneakers är perfekta för lek och bus

En av de främsta fördelarna med sneakers för barn är deras komfort. Sneakers är oftast tillverkade av flexibla material som låter barnets fötter röra sig naturligt och bekvämt. De har oftast en vadderad innersula och en mjuk sula som ger bra stötdämpning och minskar påfrestningen på barnets fötter under aktivitet. Den bekväma passformen gör det möjligt för barnet att leka, springa och utforska utan att känna obehag eller begränsning.

 

Sneakers för barn är också väldigt mångsidiga. De kan användas i en rad olika situationer och aktiviteter. Oavsett om det är för skolan, lekparken, sportaktiviteter eller fritidsaktiviteter, är sneakers ett pålitligt och bekvämt val. De fungerar bra för både inomhus- och utomhusaktiviteter och kan anpassas till olika typer av terräng.

 

En annan fördel med sneakers för barn är deras hållbarhet. Eftersom barn ofta är aktiva och rör sig mycket, behöver de skor som kan klara av påfrestningar och slitage. Sneakers, särskilt de av hög kvalitet, är vanligtvis tillverkade av slitstarka material som tål intensiv användning och tuffa förhållanden. De är utformade för att klara av barnens livliga aktiviteter och kan vara en pålitlig följeslagare under lång tid.

 

 

Barnskor med mångsidighet

Sneakers för barn finns i en mängd olika stilar, färger och mönster. Det finns något för varje barns personliga smak och preferenser. Att få välja sina egna sneakers kan vara en rolig och inspirerande upplevelse för barnet, vilket ger dem möjlighet att uttrycka sin egen stil och individualitet.

 

Utöver komfort, mångsidighet och hållbarhet, är sneakers också ett bra val när det gäller barnens fot- och benhälsa. Eftersom sneakers är designade för att erbjuda stöd och dämpning, kan de hjälpa till att minska risken för skador och överbelastning. De erbjuder stabilitet och skydd för barnets fötter och ben under deras dagliga aktiviteter och sportaktiviteter.

 

Hos oss hittar du klassiska tygskor och häftiga sportskor med enkla kardborreband eller nätta snören, i en mängd härliga färger. Sportig design ger skön passform och god stötdämpning säkrar både tryggt spring och glada miner. Sneakers är definitivt en sko som är här för att stanna, för såväl stora som små. Vi har barnskor från välkända varumärken som Adidas, Leaf och Nike

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.