Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Gummistövlar

Gemensamt för alla våra gummistövlar är att de är slitstarka, vattentäta och väldigt sköna på foten.

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

36 träffar.

Shoppa gummistövlar till barn online

Gemensamt för alla våra gummistövlar är att de är slitstarka, vattentäta och väldigt sköna på foten.

 

Våra gummistövlar för barn liknar en färgsprakande godispåse

Gummistövlar för barn är en oumbärlig del av deras skogarderob när det kommer till att hålla fötterna torra och skydda dem under våta och leriga förhållanden. Dessa praktiska och färgglada skor erbjuder en rad fördelar för barn som älskar att leka utomhus.

 

En av de största fördelarna med gummistövlar för barn är deras vattentäta egenskaper. Dessa skor är tillverkade av gummi eller vattentäta material som gör dem perfekta för att hålla fötterna torra och skydda dem mot regn, pölar och våta underlag. Oavsett om det är en lekpark med vattenpölar eller en blöt vandring, kommer gummistövlar att hålla barnets fötter torra och bekväma.

 

Gemensamt för alla våra gummistövlar för barn är att de är slitstarka, vattentäta och väldigt sköna på foten. Fodrade i textil eller ullmix, tillverkade i naturgummi eller försedda med reflexdetaljer och dragsko, i vårt utbud online är valmöjligheterna många. För kallare dagar under vår och höst kan det vara skönt att dra på sig ett par fodrade gummistövlar som håller fötterna varma och torra, i både skog och mark.

 

Gummistövlar till barn från välkända varumärken

Hos Scorett kan du känna dig säker på att våra barnskor är av högsta kvalitet. I vårt utbud av gummistövlar för barn hittar du härliga stövlar från varumärken som Viking, Stenk, Kavat och Treton.

 

Dessa gummistövlar är också lätta att ta på och av, vilket gör dem idealiska för barn. Många modeller har praktiska handtag eller elastiska band som underlättar för barnet att självständigt hantera sina skor. Detta främjar deras självständighet och gör det enklare för dem att klara av skoväxlingen på egen hand.

 

Dessutom är gummistövlar mycket hållbara och tåliga. De kan klara av de påfrestningar och det slitage som kommer med barnens lek och äventyr utomhus. Dessa skor är konstruerade för att vara tåliga nog att hantera steniga ytor, taggar och leriga miljöer, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare för alla typer av utomhusaktiviteter.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.