Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

123 träffar.

Hållbara kängor och boots för barn online

Kängor och boots för barn är en viktig del av deras skogarderob, särskilt under kallare årstider. Dessa robusta och tåliga skor erbjuder skydd, värme och stabilitet för barnets fötter i olika väderförhållanden.

 

Vattentäta, slitstarka och rejäla barnkängor

En av de främsta fördelarna med kängor och boots för barn är deras förmåga att ge skydd och stabilitet. Dessa barnskor är vanligtvis tillverkade av hållbara material som kan stå emot tuffa förhållanden och aktiv lek. Kängor och boots har vanligtvis en högre snittning, vilket ger extra stöd för fotlederna och minskar risken för skador.

 

Dessutom är kängor och boots utformade för att vara vattentäta eller vattenavvisande, vilket är idealiskt för att hålla barnens fötter torra och bekväma i fuktiga eller snöiga förhållanden. Dessa skor är utrustade med robusta sulor och slitstarka material för att klara av att gå i olika terräng och ge ett bra grepp på hala ytor.

 

En annan fördel med kängor och boots är deras isolerande egenskaper som håller fötterna varma under kalla väderförhållanden. Många modeller är försedda med isolerande foder eller material för att hjälpa till att behålla värmen. Detta gör att barnet kan njuta av utomhusaktiviteter även när temperaturen sjunker.

 

Barnskor som tål mycket

Från kan-gå-själv-promenaden till den geggiga lekplatsen: barnens kängor och boots ska utstå en hel del. Vattentäta, slitstarka och rejäla – på Scorett ställer vi tuffa krav. Vårt utbud av kängor säkrar värme och torrhet, i material som ull, gore-tex och syntetskinn. Dessutom är de enkla att dra av och på, och har god stötdämpning för små ivriga fötter. Här hittar du vårt noggrant utvalda utbud.

 

Kängor och boots är mångsidiga skor som passar för olika tillfällen och aktiviteter. De kan användas för skoldagar, lek i snön, vandringar eller andra utomhusäventyr. Dessa skor är utformade för att klara av barnens aktiva livsstil och ge dem möjlighet att utforska och röra sig fritt i olika miljöer. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.