VISAR 1-24 (88)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Sandaler

Barnsandaler - en given skofavorit!

Sandaler, tofflor och slip-ins är en självklar skofavorit för barn som tycker om hopp och lek i varmare väder. Våra sandaler har en luftig design och skön passform med remmar som ger enkel användning. Nästa äventyr är aldrig långt bort! Välj ett par sandaler med ett högre skaft för mer stabilitet eller ett längre för friare rörelse. Det finns ingen skönare sko än en riktigt luftig och bekväm sandal. Hos oss på Scorett hittar du barnsandaler i flera olika modeller och härliga färger. Välj mellan öppen eller stängd tå och låt barnen välja just sin favoritfärg! Välj mellan barnsandaler i allt från klassiska färger till färgsprakande blått, metalliclila och rosa!

 

Hur stora ska barnsandaler vara?

Som förälder kan det många gånger kännas krångligt att köpa skor till sitt barn. Vilken storlek ska jag välja? Hur gör jag med innermåttet? Hur mäter jag mitt barns fot? Frågorna är många men svaret, ja, det är enklare än vad man tror! Det ska vara simpelt att köpa sandaler och här kan du läsa mer om hur du bäst går till väga när solen skiner och skogarderoben skriker efter ett par nya barnsandaler.

Till skillnad från ett par färdigvuxna fötter så växer barns fötter ständigt. Vuxna behöver sällan mäta sina fötter eftersom de slutat växa, men ett barns fot kan växa upp till flera millimeter på bara en månad. För att förhindra att barnet växer ur skorna för snabbt behöver man ta hänsyn till något som kallas för tillväxtförmån. Man lägger helt enkelt på ett par centimeter på måttet på barnets fot. Vanligtvis brukar vi alltid rekommendera att innermåttet på skorna skall vara 1–1,5 cm större än måttet på foten. När det gäller just sandaler brukar 1 cm räcka, men det kan skilja sig mellan olika varumärken och modeller

 

Vi hjälper dig att hitta rätt storlek

Om du känner dig minsta osäker på vilken storlek du bör välja så är du välkommen att läsa igenom vår guide om hur du mäter barnens fötter. Du kan även ladda ner vår digitala mätsticka att skriva ut hemma om du vill mäta barnets fötter i lugn och ro. Självklart är du även välkommen att besöka någon av våra butiker så ska vår butikspersonal guida dig fram till rätt storlek.

 

Shoppa barnsandaler hos Scorett.se

Vi på Scorett erbjuder fina barnsandaler med hög kvalitet för sommarens varma och sköna dagar. Vi har ett brett sortiment från flera välkända varumärken, som t.e.x populära Kavat, Viking och Dasia

Välkommen att shoppa barnsandaler för sommarens härliga lekstunder!