Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Sandaler

Sandaler för barn är en idealisk skotyp för varma sommardagar och avslappnade utomhusaktiviteter. Med våra sandaler är nästa äventyr är aldrig långt bort!

Färg
Storlek
Material
Varumärke
Pris
Sortera efter

88 träffar.

Sandaler för barn online

Sandaler för barn är en idealisk skotyp för varma sommardagar och avslappnade utomhusaktiviteter. Med våra sandaler är nästa äventyr är aldrig långt bort!

 

Barnsandaler - en given skofavorit

Sandaler, tofflor och slip-ins är en självklar skofavorit för barn som tycker om hopp och lek i varmare väder. Våra barnskor har en luftig design och skön passform med remmar som ger enkel användning. Nästa äventyr är aldrig långt bort! Välj ett par sandaler med ett högre skaft för mer stabilitet eller ett längre för friare rörelse. Det finns ingen skönare sko än en riktigt luftig och bekväm sandal. Hos oss på Scorett hittar du barnsandaler i flera olika modeller och härliga färger. Välj mellan öppen eller stängd tå och låt barnen välja just sin favoritfärg! Välj mellan barnsandaler i allt från klassiska färger till färgsprakande blått, metallic, lila och rosa!

 

Fördelar med sandaler för barn

En av de främsta fördelarna med sandaler för barn är deras luftighet och ventilation. Under varma sommardagar kan fötterna lätt bli svettiga och obekväma i täta skor. Sandaler tillåter luftcirkulation runt fötterna, vilket minskar risken för överhettning och svettning. Den öppna designen på sandaler ger också utrymme för tårna att röra sig fritt, vilket ger en känsla av lätthet och bekvämlighet.

 

Sandalerna är också mycket mångsidiga och passar för en rad olika aktiviteter och tillfällen. De är perfekta för strandutflykter, lek i parken, promenader och andra fritidsaktiviteter. Sandaler kan användas både på land och i vatten, vilket gör dem idealiska för simbassänger eller stranden. Vissa sandaler är till och med utrustade med halkfria sulor, vilket ger extra skydd på våta ytor.

 

En annan fördel med sandaler för barn är deras enkla på- och avtagning. Många sandaler har justerbara remmar eller kardborreband som gör det enkelt för barnet att själv sätta på och ta av skorna. Detta främjar självständighet och ger barnet möjlighet att hantera sina egna skor, vilket är en viktig färdighet att utveckla.

 

Hur stora ska barnsandaler vara?

Som förälder kan det många gånger kännas krångligt att köpa skor till sitt barn. Vilken storlek ska jag välja? Hur gör jag med innermåttet? Hur mäter jag mitt barns fot? Frågorna är många men svaret, ja, det är enklare än vad man tror! Det ska vara simpelt att köpa sandaler och här kan du läsa mer om hur du bäst går till väga när solen skiner och skogarderoben skriker efter ett par nya barnsandaler.

 

Till skillnad från ett par färdigvuxna fötter så växer barns fötter ständigt. Vuxna behöver sällan mäta sina fötter eftersom de slutat växa, men ett barns fot kan växa upp till flera millimeter på bara en månad. För att förhindra att barnet växer ur skorna för snabbt behöver man ta hänsyn till något som kallas för tillväxtförmån. Man lägger helt enkelt på ett par centimeter på måttet på barnets fot. Vanligtvis brukar vi alltid rekommendera att innermåttet på skorna skall vara 1–1,5 cm större än måttet på foten. När det gäller just sandaler brukar 1 cm räcka, men det kan skilja sig mellan olika varumärken och modeller. 

 

Vi hjälper dig att hitta rätt storlek

Om du känner dig minsta osäker på vilken storlek du bör välja så är du välkommen att läsa igenom vår guide om hur du mäter barnens fötter. Du kan även ladda ner vår digitala mätsticka att skriva ut hemma om du vill mäta barnets fötter i lugn och ro. Självklart är du även välkommen att besöka någon av våra butiker så ska vår butikspersonal guida dig fram till rätt storlek.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.