Human Bridge

_0001_Flicka får stövlar Human Bridge_fotoHumanBrige

Biståndsorganisationen Human Bridge är ett av Scorettgruppens viktiga samarbeten. Vårt samarbete löper flera år tillbaka, där vi samlar in och skänker alla skor som på ett eller annat sätt inte går att sälja. Vi går även igenom samtliga reklamationer och tar tillvara på dem som är i användbart skick via att skänka Human Bridge. Human Bridge är en svensk biståndsorganisation som arbetar för människa och miljö. Den professionella organisationen har insatser i cirka 25 stycken länder, främst Afrika, Östeuropa och Mellanöstern. Vårt bidrag skänks direkt till biståndsinsatser, eller genererar intäkter till olika biståndsprojekt.

Vi har sedan år 2013 haft flertalet kampanjer där kunder har haft möjlighet att lämna in sina begagnade skor i butik. Skorna har därefter kommit till återanvändning via Human Bridge, vilket både förlänger skornas livscykel samt blir en hjälp till behövande.

Under våren 2019 lanserade vi vår SHOE REUSE-box, vilket innebär att du som kund alltid kan komma in till Scorett när du vill bli av med oönskade skor. Vi ser då till att de kommer till återanvändning, antingen via Human Bridge eller genom vårt nystartade REUSE-program.

www.humanbridge.se

https://www.scorett.se/reuse