Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/information/scorettgruppen/hallbarhet/human-bridge

Biståndsorganisationen Human Bridge är ett av Scorettgruppens viktiga samarbeten. Vårt samarbete löper flera år tillbaka, där vi samlar in och skänker alla skor som på ett eller annat sätt inte går att sälja. Vi går även igenom samtliga reklamationer och tar tillvara på dem som är i användbart skick via att skänka Human Bridge. Human Bridge är en svensk biståndsorganisation som arbetar för människa och miljö. Den professionella organisationen har insatser i cirka 25 stycken länder, främst Afrika, Östeuropa och Mellanöstern. Vårt bidrag skänks direkt till biståndsinsatser, eller genererar intäkter till olika biståndsprojekt.

Vi har sedan år 2013 haft flertalet kampanjer där kunder har haft möjlighet att lämna in sina begagnade skor i butik. Skorna har därefter kommit till återanvändning via Human Bridge, vilket både förlänger skornas livscykel samt blir en hjälp till behövande.

Under våren 2019 lanserade vi vår SHOE REUSE-box, vilket innebär att du som kund alltid kan komma in till Scorett när du vill bli av med oönskade skor. Vi ser då till att de kommer till återanvändning, antingen via Human Bridge eller genom vårt nystartade REUSE-program.

www.humanbridge.se

https://www.scorett.se/varumarken/reuse

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.