Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Barbour

Barbour är ett välkänt brittiskt varumärke som är känt för sina robusta och funktionella skor. Med en historia som sträcker sig över flera generationer har Barbour etablerat sig som ett ledande namn inom skotillverkning, med fokus på kvalitet, hållbarhet och tidlös design.

Färg
Storlek
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Barbour online

Barbour är ett välkänt brittiskt varumärke som är känt för sina robusta och funktionella skor. Med en historia som sträcker sig över flera generationer har Barbour etablerat sig som ett ledande namn inom skotillverkning, med fokus på kvalitet, hållbarhet och tidlös design.

 

Varumärkets främsta kännetecken är deras exceptionella kvalitet och funktionalitet. Barbour har en stark koppling till det brittiska landslivet och deras skor är utformade för att möta de behov som uppstår i utomhusmiljöer. Med funktionella detaljer som greppsäkra sulor, vattentäta membran och isolerande foder, är Barbour-skorna utmärkta för aktiviteter som vandring, jakt eller bara en promenad i naturen.

 

Kvalitetsskor från Barbour hos Scorett

När det gäller deras skor är kvalitet nyckelordet. Barbour strävar efter att använda de bästa materialen i tillverkningen, inklusive premiumläder och slitstarka sulor, för att skapa skor som är långvariga och bekväma. Deras skor är kända för att åldras vackert, och med rätt omvårdnad kan de vara följeslagare under många år framöver.

 

Varumärket är också kända för sin tidlösa och klassiska design. Genom att kombinera traditionella brittiska stilar med moderna influenser skapar de skor som är både eleganta och tidlösa. Oavsett om det är deras ikoniska gummi- och läderstövlar eller deras stilfulla läderskor, strävar Barbour efter att erbjuda skor som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden.

 

En annan fördel med Barbour-skor är att de är tidlösa. Deras design är enkel och klassisk, vilket gör att de passar in i olika stilar och aldrig går ur mode. Du kan vara säker på att dina Barbour-skor kommer att vara lika relevanta om många år som de är idag.

 

Handla dina nya skor från Barbour här

I ett samhälle där kvalitet och hållbarhet blir allt viktigare, är Barbour en förebild som andra varumärken kan ta efter. Deras skor är en investering i stil, kvalitet och brittiskt arv, och varje steg du tar i dem förkroppsligar denna stolta tradition. Klicka hem dina skor redan idag, eller besök din närmsta Scorettbutik där du får personlig service i toppklass. Välkommen!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.