Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Bugatti

Bugatti är skomärket som erbjuder handtillverkade skor av högsta kvalitet. Skor som passar för mer eller mindre alla tillfällen. Deras klassiska skor passar utmärkt till jobb, vardags och fest. Det är även ett bra val för unga killar som vill ha ett par riktigt bra skinnskor till ett bra pris. 

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Bugatti online

Bugatti är skomärket som erbjuder handtillverkade skor av högsta kvalitet. Skor som passar för mer eller mindre alla tillfällen. Deras klassiska skor passar utmärkt till jobb, vardags och fest. Det är även ett bra val för unga killar som vill ha ett par riktigt bra skinnskor till ett bra pris. 

 

Herrskor från Bugatti hos Scorett

Bugatti är ett välkänt tyskt varumärke som är känt för sin kombination av stil, kvalitet och innovation. Bugatti erbjuder skor som sträcker sig från formella till avslappnade stilar. Varumärket är kända för sin höga kvalitet och hållbarhet. De använder noggrant utvalda material av hög kvalitet och tillämpar modern tillverkningsteknik för att skapa skor som tål vardagens påfrestningar. 

 

Utöver deras stil och kvalitet har Bugatti också ett miljömedvetet fokus. Varumärket strävar efter att minska sin påverkan på miljön genom att använda mer hållbara material och tillverkningsmetoder. Genom att göra medvetna val, arbetar Bugatti för att skapa skor som är både modeframåt och hållbara.

 

Herrskor med fokus på design och komfort

En sak som utmärker Bugattis herrskor är deras skarpa fokus på design. Från tidlösa oxfordskor till moderna loafers och avslappnade sneakers, varje par skor är skapat med noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer. Deras design är både sofistikerad och mångsidig, vilket gör att skorna passar lika bra för en formell middag som för en dag på kontoret eller en avslappnad helgutflykt.

 

När det gäller komfort lämnar Bugatti ingenting åt slumpen. Deras skor är utformade med den moderna mannen i åtanke, och de är utrustade med teknologiska innovationer som ger stöd och dämpning under långa dagar. Fodret och sulan är konstruerade för att ge en behaglig känsla, oavsett om du går till fots eller står upp på ditt jobb.

 

Shoppa skor från Bugatti hos Scorett

Söker du efter välgjorda skor med stilren design så faller skor från Bugatti dig i smaken. Det är varumärket som har koll på trenderna och deras nya skomodeller är alltid rätt i tiden. Varje par skor bär med sig en historia av exklusivt hantverk och en förkärlek för det vackra. Bugattis herrskor är inte bara fötternas kompanjoner utan också en del av din personliga stil och självuttryck. Upptäck våra dressade herrskor från varumärket Bugatti och klicka hem dina favoritskor redan idag. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.