Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Champion

Champion är ett välkänt varumärke som ursprungligen etablerades inom sportkläder och idrottsutrustning. Men det har också framgångsrikt expanderat till skobranschen och erbjuder sportinspirerade skor för både män och kvinnor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Champion online

Champion är ett välkänt varumärke som ursprungligen etablerades inom sportkläder och idrottsutrustning. Men det har också framgångsrikt expanderat till skobranschen och erbjuder sportinspirerade skor för både män och kvinnor.

 

När sportmärket blev en modeikon

När vi tänker på sportkläder och athleisure, är ett namn som omedelbart kommer till sinnet - Champion. Med en historia som sträcker sig över mer än ett sekel har Champion utvecklat sig från att vara ett populärt sportmärke till att bli en modeikon i sin egen rätt. Dess resa har varit fylld av innovation, kreativitet och en ständig strävan efter att erbjuda högkvalitativa produkter som både presterar på planen och ser fantastiska ut på gatan.

 

Champion-skorna kännetecknas av deras atletiska och funktionella design. Varumärket tar sin erfarenhet inom sportkläder och applicerar det på skor, vilket resulterar i modeller som är utformade för att ge både stil och prestanda. Oavsett om det är löparskor, träningsskor eller sneakers, erbjuder Champion skor som är utrustade med egenskaper som stötdämpning, flexibilitet och andningsförmåga för att möta behoven hos aktiva individer.

 

En annan framträdande egenskap hos varumärket är deras höga kvalitet. De strävar efter att använda hållbara material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att deras skor håller länge och tål intensiv användning. Med noggrant utvalda material, robusta sulor och skicklig konstruktion kan du förvänta dig skor som är byggda för att klara av olika typer av träning och aktiviteter.

 

Shoppa skor från Champion hos Scorett

Klicka hem dina nya skor från Champion online eller besök din närmsta Scorettbutik för personlig service.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.