Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Colmar online

Italienska Colmar erbjuder fotriktiga skor som är designade för att ge dina fötter komfort, utan att kompromissa på design. 

 

Colmar är ett välkänt italienskt varumärke som har varit en framstående aktör inom sport- och utomhuskläder i över 90 år. Utöver sina kläder erbjuder Colmar också ett imponerande sortiment av skor som kombinerar stil, prestanda och italienskt hantverk.

 

Skorna kännetecknas av deras sportiga och funktionella design. Varumärket tar inspiration från sina rötter inom alpin skidåkning och utomhusaktiviteter för att skapa skor som är anpassade för att möta kraven hos aktiva människor. Med funktioner som vattentät teknologi, andningsförmåga och robusta yttersulor är Colmar-skorna utformade för att klara av olika väderförhållanden och terräng.

 

En annan framstående egenskap hos Colmar är deras fokus på prestanda och komfort. Varumärket använder avancerade material och tekniker för att säkerställa att deras skor erbjuder optimal stötdämpning, stabilitet och flexibilitet. Dessa egenskaper är särskilt viktiga för personer som ägnar sig åt sport- och friluftsaktiviteter där fötternas välbefinnande är av högsta prioritet.

 

Colmar lägger också stor vikt vid kvalitet och hantverk. Varumärket använder noggrant utvalda material och tillverkningsmetoder för att skapa skor som är hållbara och tåliga. Med sin italienska expertis och precision i tillverkningen kan du förvänta dig skor från Colmar som är välgjorda och som kommer att stå emot testet av tid och användning.

 

Shoppa skor från Colmar hos Scorett

Utöver deras sport- och friluftsskor erbjuder Colmar också vardagssneakers och fritidsskor för en mer avslappnad stil. Dessa skor kombinerar funktion och mode, och de är utformade för att ge en bekväm och trendig upplevelse i vardagen. Upptäck damskor och herrskor från Colmar hos Scorett.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.