Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Duffy online

Svenska varumärket Duffy erbjuder snygga, bekväma och prisvärda skor. Här hittar du alltid uppiggande nyheter som vänder sig till tjejer och kvinnor i alla åldrar. 

 

Skor för kvinnor till alla tillfällen

Duffy är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av skor med fokus på modern stil och komfort. Duffy-skorna är kända för att vara trendiga, prisvärda och samtidigt erbjuda en behaglig passform för daglig användning. Deras damskor finns för alla stilar och funkar både till vardags och till fest och är lika snygga som bekväma.

 

Duffy är kända för att erbjuda prisvärda skor av bra kvalitet. Deras produkter är prisvärda och tillgängliga för en bred kundkrets. Trots det överkomliga priset kompromissar Duffy inte på kvaliteten. De använder noggrant utvalda material och genomför grundliga kvalitetskontroller för att säkerställa att deras skor håller hög standard.

 

Utseendemässigt följer Duffy de senaste trenderna och erbjuder skor som är moderna och stilfulla. Deras design är ofta inspirerad av aktuella modetrender och de strävar efter att erbjuda skor till ett bra pris. Oavsett om du vill ha en elegant och klassisk look eller något mer avslappnat och trendigt, finns det stilar och mönster från Duffy som passar just din stil.

 

Skor från Duffy hos Scorett

Det vi på Scorett gillar med Duffy är att oavsett om du behöver skor för jobbet, fritiden eller speciella tillfällen, kan du lita på att Duffy har skor som kombinerar stil och prisvärdhet. Tips: upptäck kängor och boots från Duffy. Klicka hem dina nya skor online eller besök din närmsta Scorettbutik. Trevlig shopping!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.