Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Eskimo

Eskimo tillverkar kängor för vårt nordiska klimat, med fokus på vinterhalvåret. Deras skor är både snygga, bekväma och varma ut och ger dig ett bra grepp på hala under vinterpromenaden.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Eskimo

Eskimo tillverkar kängor för vårt nordiska klimat, med fokus på vinterhalvåret. Deras skor är både snygga, bekväma och varma ut och ger dig ett bra grepp på hala under vinterpromenaden.

 

Eskimo är ett välkänt skomärke som har satt sitt avtryck inom skoindustrin genom att erbjuda högkvalitativa skor som förenar stil, komfort och hållbarhet. Med en historia som sträcker sig över decennier har Eskimo blivit synonymt med skor av överlägsen kvalitet.

 

Eskimo-skorna har blivit populära för deras överlägsna isolering och förmåga att hålla fötterna varma även i de kallaste temperaturerna. Skorna tillverkas med omsorgsfullt utvalda material som är både vattentäta och vindtäta för att skydda fötterna mot elementen. Fodret i skorna är av varm och isolerande fleece eller fårskinn, vilket ger en mjuk och mysig känsla samtidigt som det håller fötterna varma.

 

Skorna är också utformade med funktion och komfort i åtanke. De har en robust sula med broddar som ger bra grepp på olika underlag, vilket gör dem perfekta för vinteraktiviteter och promenader på snö och is.

 

En annan fördel med Eskimo-skorna är deras stil och design. Trots att de primärt är vinterstövlar, har Eskimo lyckats skapa skor som är både funktionella och modeframåt. Deras stövlar finns i olika färger och mönster, vilket ger möjlighet att hitta en modell som passar din personliga stil och preferenser.

 

 

Vi på Scorett gillar varumärket Eskimo 

Skorna från Eskimo är värma, är av högkvalitativa material och har en stilren design. Med skor från Eskimo kan du njuta av vinterns aktiviteter med förtroende och komfort samtidigt som du tar hänsyn till miljön! Se till att klicka hem dina nya vinterkängor idag, eller besök någon av våra 80 fysiska butiker. Vi önskar dig en trevlig shopping!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.