Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Helly Hansen

Upptäck barnskor som är utformade med ergonomiska funktioner för att ge stöd och komfort till små fötter. Tack vare ventilerande material och stötdämpande sulor hjälper de till att hålla fötterna torra, bekväma och ge ditt barn extra skydd. 

Sortera efter

0 träffar.

Shoppa skor från Helly Hansen online

Upptäck barnskor som är utformade med ergonomiska funktioner för att ge stöd och komfort till små fötter. Tack vare ventilerande material och stötdämpande sulor hjälper de till att hålla fötterna torra, bekväma och ge ditt barn extra skydd. 

 

Helly Hansen är ett känt varumärke inom utomhuskläder och utrustning, och deras engagemang för kvalitet och funktionalitet har gjort dem populära bland både professionella äventyrare och fritidsentusiaster. Med sina rötter i Norge, ett land känt för sitt karga klimat och extrema väderförhållanden, har Helly Hansen länge varit synonymt med pålitliga och innovativa produkter som håller användarna skyddade och bekväma i alla väder.

 

 

Bekväma barnskor från Helly Hansen

Helly Hansens sortiment omfattar inte bara kläder för vuxna utan inkluderar också ett brett utbud av skor för dam, herr och barn. Hos Scorett hittar du barnskor från varumärket Helly Hansen. Dessa barnskor är särskilt designade för att möta de ungas unika behov när de utforskar och leker utomhus. Oavsett om det är på lekplatsen, i skogen eller på stranden, strävar Helly Hansen efter att ge barnen en kombination av komfort, hållbarhet och funktionalitet.

 

En av de mest framträdande funktionerna hos Helly Hansens barnskor är deras höga kvalitet och robusta konstruktion. Skorna tillverkas med noggrant utvalda material för att klara av tuffa förhållanden och tuffa lekar. Detta gör dem idealiska för barn som är aktiva och äventyrliga, och som behöver pålitliga skor som kan hålla jämna steg med deras äventyr.

 

Helly Hansen förstår också vikten av att ge barnen en bekväm passform, särskilt när de är aktiva och rör sig mycket. Därför är deras barnskor utformade med ergonomiska funktioner för att ge stöd och komfort till små fötter. De har också justerbara remmar eller snörning för att möjliggöra en säker passform och förhindra att skorna glider av under lek.

 

Varumärkets barnskor utrustade med teknologier som främjar fotens hälsa och välbefinnande. Ventilerande material hjälper till att hålla fötterna torra och bekväma, vilket minskar risken för fotsvett och obehag. Mjuka och stötdämpande sulor ger extra skydd mot stötar och ger barnen möjlighet att springa, hoppa och leka utan att det går ut över deras komfort.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.