Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Henri Lloyd

Henri Lloyd är ett prestigefyllt brittiskt varumärke som har skapat sig ett namn inom seglings- och modevärlden. Varumärket grundades 1963 och har sedan dess vuxit till att bli en symbol för seglarlivet och alla dess tuffa krav. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

4 träffar.

Shoppa herrskor från Henri Lloyd online

Henri Lloyd är ett prestigefyllt brittiskt varumärke som har skapat sig ett namn inom seglings- och modevärlden. Varumärket grundades 1963 och har sedan dess vuxit till att bli en symbol för seglarlivet och alla dess tuffa krav. 

 

Henri Lloyd har ett omfattande sortiment av herrskor som kombinerar funktion och mode på ett unikt sätt. Deras herrskor är speciellt designade för att möta de krävande behoven hos seglare och utomhusentusiaster, samtidigt som de erbjuder en sofistikerad och modern estetik som också passar perfekt för urbana miljöer.

 

Herrskor med komfort och hög kvalitet

En framstående egenskap hos Henri Lloyds herrskor är deras höga kvalitet och hållbarhet. Varumärket använder noggrant utvalda material och avancerad teknik för att säkerställa att skorna klarar av tuffa förhållanden, oavsett om det är på ett båtdäck, på klippiga kuster eller i stadsmiljö. Deras seglarskor är ofta vattentäta eller vattenavstötande för att hålla fötterna torra och skyddade mot regn och sjövatten.

 

Komfort är också en viktig faktor i designen av Henri Lloyds herrskor. De är utrustade med ergonomiska funktioner som stötdämpande sulor och vadderade innersulor för att minska belastningen på fötterna under långa promenader eller långa dagar till sjöss. Deras fokus på komfort möjliggör att skorna kan bäras under långa perioder utan att orsaka besvär eller trötthet.

 

Designmässigt har Henri Lloyds herrskor en tidlös elegans som passar både på båtdäcket och på stadens gator. De kombinerar klassiska och moderna element för att ge ett stilrent och sofistikerat utseende. Medan vissa av deras skor har en mer traditionell båtstil med snörning och läderdetaljer, erbjuder de också mer moderna och avslappnade modeller med sportiga inslag och enkel slip-on design.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.