Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Hi-Tec

Hi-Tec är ett varumärke som har blivit välkänt för sina högkvalitativa och funktionella skor inom utomhus- och sportsegmentet. Ett pålitligt varumärke som erbjuder skor med prestanda, komfort och hållbarhet till ett överkomligt pris.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Hi-Tec online

Hi-Tec är ett varumärke som har blivit välkänt för sina högkvalitativa och funktionella skor inom utomhus- och sportsegmentet. Ett pålitligt varumärke som erbjuder skor med prestanda, komfort och hållbarhet till ett överkomligt pris.

 

Hi-Tec är mest känt för sina skor som är konstruerade med avancerad teknik och material för att klara av olika terränger och väderförhållanden. Oavsett om det är en krävande vandring, en lång promenad i naturen eller en aktivitet på fritiden, kan man lita på att Hi-Tec skor ger stöd, stabilitet och komfort under hela resan.

 

En av de framstående funktionerna hos Hi-Tec skor är deras fokus på komfort. De är utrustade med stötdämpande mellansulor och ergonomiska innersulor som minskar trötthet och belastning på fötterna. Ventilerande material och fuktavledande egenskaper bidrar till att hålla fötterna torra och fräscha även under intensiva aktiviteter. Deras skor erbjuder också en bra passform och justerbara remmar eller snörning för att anpassa skorna efter individuella behov.

 

Utseendemässigt erbjuder varumärkets skor en balans mellan funktionalitet och stil. Med en sportig och modern estetik passar deras skor både för utomhusaktiviteter och för vardagligt bruk. De har en enkelhet i designen som gör att de kan kombineras med olika klädstilar och passar perfekt för dem som uppskattar en avslappnad och aktiv livsstil.

 

Skor från Hi-Tec hos Scorett

Hos Scorett hittar du snygga och sportiga sneakers från Hi-Tec. Klicka hem dina favoriter redan idag så att du kan njuta av bästa komfort och därmed få ut det mesta av din aktivitet.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.