Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Human Scales

Svenska varumärket Human Scales grundades 2007 med utgångspunkt i konceptet att produkterna ska vara som en andra hud. Deras passion har alltid varit ren design, bra passform och hög kvalitet till ett rimligt pris.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Human Scales online

Svenska varumärket Human Scales grundades 2007 med utgångspunkt i konceptet att produkterna ska vara som en andra hud. Deras passion har alltid varit ren design, bra passform och hög kvalitet till ett rimligt pris.

 

I världen av mode finns det några varumärken som går bortom det vanliga och upphöjer skor till en sann konstform. Ett sådant varumärke är Human Scales. Deras skor är en hyllning till elegans, hantverk och hållbarhet och bär med sig en unik själ och karaktär som omedelbart fångar uppmärksamheten. Varumärket tillverkar stilfullt designade kängor och tuffa lågskor i material som skinn och mocka, liksom mer casual sneakers för din vardag. Det svensk-finska varumärket står för en hög modegrad, med ett tidlöst formspråk, hög kvalitet och riktigt bra passform.

 

Elegans, Hantverk och Hållbarhet

Elegans som definierar stil: Human Scales är känt för att skapa skor som utstrålar tidlös elegans. Varje par skor är noggrant designat med en kärlek till detaljer och en känsla för estetik som går utöver trender. Deras design är rena och sofistikerade, och de är lika passande för en formell affärslunch som för en kväll ute på stan. Oavsett vilket tillfälle du väljer att bära dem, kommer Human Scales-skorna alltid att höja din sti!

 

Hantverk av högsta klass: En av de mest imponerande aspekterna av Human Scales är deras enastående hantverk. Varje sko är resultatet av skickligt handarbete av erfarna hantverkare som har ägnat sitt liv åt att förädla sitt yrke. Det är detta engagemang för kvalitet och precision som sätter Human Scales-skorna långt över mängden. Varje söm, varje detalj, och varje materialval är uttänkt och utfört med perfektion. Det är detta hantverk som ger skorna en känsla av äkthet och unikhet.

 

Hållbarhet som är mer än bara en trend: I en tid då hållbarhet är en allt viktigare faktor inom mode, sticker Human Scales ut genom sitt långsiktiga engagemang för miljön. Deras skor tillverkas med omsorgsfullt utvalda material av hög kvalitet, och varje produktionssteg är genomtänkt för att minimera miljöpåverkan. Detta innebär att du inte bara investerar i skor av hög kvalitet, utan också i en mer hållbar och ansvarsfull framtid.

 

Skor från Human Scales hos Scorett

Att äga ett par skor från Human Scales är att äga något mer än bara skor. Det är att äga ett mästerverk av hantverk och elegans som är utformat för att vara en följeslagare genom livets olika ögonblick. Deras tidlösa design, oöverträffade kvalitet och engagemang för hållbarhet gör dem till ett val som både berikar din stil och ger dig möjlighet att vara en medveten konsument. Så varför inte uppleva magin själv och investera i ett par skor från Human Scales? Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik. Välkommen!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.