Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Hush Puppies

Hush Puppies grundades 1958 med syftet att göra bekväma vardagsskor. De ville hitta en lösning för ömma fötter och än idag fortsätter de att lansera nya idéer och teknologier för sina sköna skor - oavsett om det är boots eller tofflor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

4 träffar.

Shoppa skor från Hush Puppies online

Hush Puppies grundades 1958 med syftet att göra bekväma vardagsskor. De ville hitta en lösning för ömma fötter och än idag fortsätter de att lansera nya idéer och teknologier för sina sköna skor - oavsett om det är boots eller tofflor.

 

I en värld där mode ständigt förändras och trender kommer och går, finns det något tidlöst med skor från Hush Puppies. Detta varumärke har varit en symbol för komfort och elegans i årtionden och har fångat hjärtan runt om i världen med sina stilfulla och bekväma skor. Deras skor är utformade med fokus på ergonomi och stötdämpning, vilket ger dina fötter en plats att må bra på. Oavsett om du är på väg till jobbet, promenerar i stadens gator eller dansar hela natten på en speciell tillställning, kan du lita på att Hush Puppies-skorna kommer att hålla dig bekväm hela dagen.

 

Hush Puppies har en sällsynt förmåga att skapa skor som inte bara är bekväma utan också tidlöst eleganta. Deras designs är enkla, rena och sofistikerade, och de passar lika bra till formella tillfällen som till avslappnade dagar. Detta är varumärket som bevisar att du inte behöver kompromissa med stilen för att uppnå komfort. Vi på Scorett gillar hur Hush Puppies kombinerar elegans och enkelhet för att skapa skor som aldrig går ur modet. Tack vare en perfekt balans mellan stil och komfort passar Hush Puppies skor både för formella tillfällen och för vardagligt bruk.

 

Kvalitet och hållbarhet är högt prioriterade när det gäller Hush Puppies. De använder noggrant utvalda material, som äkta läder och mocka, för att säkerställa att deras skor håller högsta standard och håller länge. Hantverket är omsorgsfullt utfört för att säkerställa att varje par är av högsta kvalitet. Tack vare premiummaterial som inte bara ger skorna en exklusiv känsla utan också en lång livslängd, investerar du i kvalitet.

 

Skor från Hush Puppies hos Scorett

Hush Puppies är mer än bara skor, det är en livsstil. Det är att välja komfort utan att offra stil, det är att sätta dina fötter i något som du vet kommer att ta hand om dem hela dagen, och det är att investera i kvalitet och hållbarhet. Hush Puppies är en påminnelse om att du förtjänar det bästa, oavsett var livet tar dig. Så ge dina fötter den kärlek de förtjänar. Välj Hush Puppies och upplev komfort och elegans som aldrig går ur tiden. Oavsett om du är på väg till ditt nästa äventyr eller bara njuter av en avslappnad dag, kommer Hush Puppies vara din trogna följeslagare.

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.