Bli medlem - Få 15% rabatt på ett köp

Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/hush-puppies

Hush Puppies

Hush Puppies grundades 1958 med syftet att göra bekväma vardagsskor. De ville hitta en lösning för ömma fötter och än idag fortsätter de att lansera nya idéer och teknologier för sina sköna skor - oavsett om det är boots eller tofflor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

8 träffar.

Shoppa skor från Hush Puppies online

Hush Puppies grundades 1958 med syftet att göra bekväma vardagsskor. De ville hitta en lösning för ömma fötter och än idag fortsätter de att lansera nya idéer och teknologier för sina sköna skor - oavsett om det är boots eller tofflor.

 

Hush Puppies skor är också kända för sin tidlösa och klassiska design. Varumärket kombinerar elegans och enkelhet för att skapa skor som aldrig går ur modet. Tack vare en perfekt balans mellan stil och komfort passar Hush Puppies skor både för formella tillfällen och för vardagligt bruk.

 

Kvalitet och hållbarhet är högt prioriterade när det gäller Hush Puppies. De använder noggrant utvalda material, som äkta läder och mocka, för att säkerställa att deras skor håller högsta standard och håller länge. Hantverket är omsorgsfullt utfört för att säkerställa att varje par är av högsta kvalitet.

 

Hösten 2022 lanserade Hush Puppies i samarbete med Lena Philipsson snygga boots. Läs mer om det exklusiva samarbetet som säljes exklusivt för Scorett.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.