Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Johnny Bulls

Johnny Bulls är ett svenskt varumärke som har tagit skovärlden med storm med sina trendiga och robusta skor. Varumärket grundades 2009 och har blivit kända för sin unika och tuffa design, inspirerad av western- och bikerstilar.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

12 träffar.

Shoppa skor från Johnny Bulls

Johnny Bulls är ett svenskt varumärke som har tagit skovärlden med storm med sina trendiga och robusta skor. Varumärket grundades 2009 och har blivit kända för sin unika och tuffa design, inspirerad av western- och bikerstilar.

 

En av de mest framstående egenskaperna hos Johnny Bulls skor är deras råa och rebelliska estetik. Deras skor är tillverkade av högkvalitativt läder och har detaljer som spännen, nitar och snörning, vilket ger dem en tuff och kantig look. Deras design har en stark koppling till amerikanska western- och bikerstilar, vilket ger deras skor en unik och karaktäristisk stil.

 

Johnny Bulls erbjuder ett brett sortiment av damskor. Deras kollektioner omfattar allt från robusta bikerboots och klassiska cowboyboots till snygga chelseaboots och sneakers. Oavsett om det är för vardagligt bruk eller för att ge en edge till en outfit, har Johnny Bulls skor som passar olika stilar och tillfällen.

 

Kvalitet är en viktig faktor för Johnny Bulls och deras skor är inget undantag. Varumärket använder sig av äkta läder och högkvalitativt hantverk för att säkerställa att deras skor håller högsta standard och håller länge. Deras skor är robusta och tåliga, vilket gör dem perfekta för tuffa förhållanden och aktivt användande.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.