Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lyle & Scott

Sedan sitt ursprung i skotska gränslandet för över 140 år sedan har Lyle & Scott varit synonymt med kvalitet, hantverk och tidlös stil. I en värld där trender kommer och går i en rasande takt, har detta varumärke konsekvent stått starkt som en påminnelse om att vissa saker aldrig går ur mode.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

3 träffar.

Shoppa skor från Lyle & Scott online

Sedan sitt ursprung i skotska gränslandet för över 140 år sedan har Lyle & Scott varit synonymt med kvalitet, hantverk och tidlös stil. I en värld där trender kommer och går i en rasande takt, har detta varumärke konsekvent stått starkt som en påminnelse om att vissa saker aldrig går ur mode.

 

Skorna från Lyle & Scott bär med sig en rik arv av skotskt hantverk, där varje detalj är genomtänkt och utförd med precision. Varje söm, varje skärning och varje val av material är noga utvalt för att ge dig en produkt som står emot tidens tand och ser lika fantastisk ut nu som de gjorde igår. 

 

Men Lyle & Scott är mer än bara kvalitet - de är också stil. Dessa skor är utformade med en tidlös elegans som gör dem lika lämpliga för ett formellt affärsmöte som för en avslappnad helgutflykt. Oavsett om du bär dem med kostym eller jeans, kommer de att komplettera din outfit på ett sätt som få andra skor kan. Deras design är klassisk och enkel, vilket gör det möjligt för dem att smälta in i vilken stil som helst samtidigt som de tillför en touch av sofistikerad elegans.

 

Herrskor från Lyle & Scott hos Scorett

Det finns något speciellt med att bära Lyle & Scott-skor. Det handlar om att känna historien, att bära något som har överlevt och blomstrat i över ett sekel. Det handlar om att föra en bit av det skotska arvet med dig vart du än går. Det är en påminnelse om att tradition och innovation kan gå hand i hand, och att kvalitet aldrig går ur mode.

 

Så nästa gång du letar efter det perfekta paret skor, överväg att investera i Lyle & Scott. De är mer än bara skor - de är en investering i kvalitet, stil och självförtroende. Klicka hem dina favoriter redan idag!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.