Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Mjus

Italienska Mjus grundades 1972 visionen att tillhandahålla kläder och skor baserat på koncepten kompromisslös kvalitet och europeisk produktion. Trots att varumärket har bara funnits sedan 2007 har de gjort en stor inverkan på modevärlden med deras skor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

1 träff.

Shoppa skor från Mjus online

Italienska Mjus grundades 1972 visionen att tillhandahålla kläder och skor baserat på koncepten kompromisslös kvalitet och europeisk produktion. Trots att varumärket har bara funnits sedan 2007 har de gjort en stor inverkan på modevärlden med deras skor.

 

Deras signatur är rå och elegant. Varje sko är mycket detaljerad, handritad och handgjord. Varumärket lägger stor vikt på att skapa en unik look och att leka med kontraster och texturer. Deras skor har ofta en grov kant, men alltid på ett subtilt och feminint sätt.


Mjus är ett varumärke som drivs av passion för skotillverkning, som gått i arv från generation till generation. Deras mål är att inspirera moderna snygga kvinnor med varje sko och kollektion de tar fram varje säsong.

 

Oavsett hur ditt dagliga liv ser ut så finns det ett par skor från Mjus för dig. Klicka hem dina favoriter redan idag och bära dem med ett leende!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.