Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Palladium

Palladium är en fransk skotillverkare som grundades 1920 som däcktillverkare men blev efter 27 år en skofabrik. Deras erfarenhet av däcktillverkning användes för att skapa skorna. Resultatet blev motståndskraftiga stövlar och robusta tygskor.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

7 träffar.

Shoppa skor från Palladium online

Palladium är en fransk skotillverkare som grundades 1920 som däcktillverkare men blev efter 27 år en skofabrik. Deras erfarenhet av däcktillverkning användes för att skapa skorna. Resultatet blev motståndskraftiga stövlar och robusta tygskor.

 

Början av 1990-talet fick Palladium ett uppsving när deras boots började användas allt mer på rockfestivaler. Varumärket representerar en attityd till äventyr och en förkärlek för stadens pulserande energi. Varje sko är konstruerad för att vara din trogna följeslagare, en pålitlig partner, när du navigerar genom det urbana landskapet.

 

Skorna har en tidlös design som har stått emot tidens trender. Deras design hämtar inspiration från klassiska silhuetter och influerar dem med moderna uppdateringar för att skapa skor som inte bara är nostalgiska utan också relevanta. 

 

Palladium-skor är konstruerade med omsorgsfullt utvalda material för att ge optimal komfort under långa promenader eller intensiva dagar. Varje par är utformat för att vara andningsbara och stödjande, vilket gör dem till det självklara valet för den som vill uppleva staden fullt ut.

 

Skor från Palladium hos Scorett

Hos Scorett hittar du välkända varumärken så som Palladium. Vi har även modeller av den klassiska canvasskon för både män och kvinnor som du kan bära i flera årstider och till dina favorit aktiviteter. Så ge dig själv förmånen av skor som inte bara passar in i din livsstil utan också inspirerar till att utforska världen!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.