Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Palmroth

Finska Palmroth grundades 1928 och är idag kända för sina högklassiga damskor av noggrant och högkvalitativa material. Varje par skor bär på ett rikt arv av finländsk hantverkstradition och tidlös elegans. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

3 träffar.

Shoppa skor från Palmroth online

Finska Palmroth grundades 1928 och är idag kända för sina högklassiga damskor av noggrant och högkvalitativa material. Varje par skor bär på ett rikt arv av finländsk hantverkstradition och tidlös elegans. 

 

Palmroth kompromissar aldrig när det gäller materialval. Varje sko är tillverkad med noggrant utvalda läder och material av högsta kvalitet för att säkerställa hållbarhet, komfort och stil. Deras skor har setts i många reportage i världens ledande modetidningar, bland annat i Vogue och Elle. 

 

Varumärkets designfilosofi hämtar inspiration från den vackra finländska naturen. Från skogarnas djupa grönska till fjärran horisonter över sjöarna - varje detalj i deras skor är en hyllning till den lugnande skönheten och renheten som kännetecknar den finska naturen. Palmroth är mer än skor - det är en resa genom det nordiska landskapet.

 

Snygga och slitstarka kängor

Palmroths skor är designade för kalla och våta förhållanden så att dina fötter håller sig torra och varma. Med vattenavvisande material som mocka och italienskt läder hålls både vatten och smuts borta från dina kängor. Många av deras skor hart även den finska Grip+ specialsulor som är lämpade för vinter samt en mjuk, uttagbar innersula för att öka komforten ytterligare. Om du söker efter ett par snygga damskor som tål vatten och ger dig ett bra grepp även under vintern - då tror vi att skorna från Palmroth är något för dig!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.