Superga

Fina canvasskor för kvinnor.

Superga erbjuder sneakers och har ett brett utbud av canvasskor för kvinnor. Sortimentet innehåller utöver sportskor och klassiska sneakers ett stort spektrum av stilar och färger av alla dess slag. Redan från dag ett har den klassiska 2750 Cotu Classic varit en ikonisk sko som suttit på var italienares fot. Det är en enkel sko som passar lika bra till festligheter som favoritjeansen. Skon i canvas kan precis som dina jeans tvättas och få den där snyggt slitna vintagekänslan. Nu finns modellen 2750 i en mängd olika material, färger och stilar.

Damskor med tidlös stil.

Kanske känner du igen Superga genom deras ambassadör Hailey Bieber? Hon var nämligen ansiktet utåt för 2021 och fortsätter att lysa som den globala ambassadören. Varumärket Superga fokuserar på konceptet tidlös stil, vilket är ett av varumärkets kärnvärden.  Tack vare de klassiska stilarna och hållbarheten hos märket – blir deras skor till ett måste i skogarderoben. Upptäck bekväma damskor, med ett par Superga skor känner du dig alltid bekväm.

Om Superga skor.

Varumärket startades 1911 i Turin i Italien, då Walter Martiny började producera gummisulade skor. 1925 utökade Walter sin design med en ny sko med vulkaniserad gummisula och den ikoniska Superga 2750 Cotu Classic föddes. Efter kriget startade Superga om produktionen och då utökades sortimentet till att även innefatta högkvalitativa sneakers i olika varianter. På 1970-talet utökade Superga sortimentet ytterligare för att lägga till sportskor med diverse tekniska attribut i sortimentet.