Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

All Star

All Star är en av de mest ikoniska och välkända modellerna från Converse. Denna klassiska sneaker introducerades första gången 1917 och har sedan dess varit en tidlös favorit bland människor i alla åldrar.

Färg
Storlek
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

3 träffar.

Shoppa All Star från Converse online

All Star är en av de mest ikoniska och välkända modellerna från Converse. Denna klassiska sneaker introducerades första gången 1917 och har sedan dess varit en tidlös favorit bland människor i alla åldrar.

 

All Star är synonymt med Converse och har blivit en symbol för ungdomskultur, gatumode och självuttryck. Skorna har en enkel och distinkt design som består av en canvas-överdel och en karakteristisk vit gummisula med en svart linje runt kanten. Skon har också en signaturlogotyp med stjärnor på sidan, vilket har blivit ett av de mest igenkännbara varumärkesdetaljerna.

 

En av de mest populära färgerna för All Star är den klassiska vita, men de finns också i en mängd olika färger och mönster för att tillgodose olika stilar och smaker. De är också tillgängliga i både låga och höga modeller, vilket ger variation och möjlighet att anpassa utseendet efter behov och preferenser.

 

All Star-skon är älskad för sin mångsidighet. Den kan enkelt kombineras med olika klädstilar och passar lika bra till jeans och t-shirt som till somriga klänningar och sköna sommarshorts. Detta gör den till ett praktiskt och stilfullt val för både vardagliga och mer avslappnade tillställningar. En annan fördel med All Star-skon är dess komfort. Den är utformad för att ge stöd och bekvämlighet för fötterna och är en favorit bland dem som behöver skor för långa dagar med aktivitet.

 

All Star är inte bara en skomodell, utan den representerar också en livsstil och en attityd. Den har blivit en symbol för individualitet, kreativitet och självuttryck, och många människor har personliga anekdoter och minnen kopplade till sina Converse All Star-skor.

 

Klicka hem dina favoritsneakers redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du kan få hjälp med att hitta en Converse-sko som passar dig! Hos Scorett säljes Converse i UK-storlekar.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.