Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Lemon Jelly

Lemon Jelly erbjuder fantastiska skor med lekfulla detaljer i material som håller vätan borta. Deras skor har en mild doft av citron och är tillverkade i Portugal av PVC som är fri från eftalater. Det är svårt att inte ryckas med i den glädje och utstrålning som varumärkets produkter förmedlar.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Lemon Jelly online

Lemon Jelly erbjuder fantastiska skor med lekfulla detaljer i material som håller vätan borta. Deras skor har en mild doft av citron och är tillverkade i Portugal av PVC som är fri från eftalater. Det är svårt att inte ryckas med i den glädje och utstrålning som varumärkets produkter förmedlar.

 

I en värld där skor ofta anses vara en praktisk nödvändighet har Lemon Jelly tagit en annan väg. De har omdefinierat skor som ett uttryck för stil, personlighet och äventyrslust. Lemon Jelly är ett varumärke som ständigt utforskar och utmanar gränserna för traditionell skodesign, och resultatet är en uppsjö av färgstarka och unika skapelser som är mer än bara fotbeklädnad - de är en livsstil. Du kan öka sommarkänslan eller lysa upp en regnig höstdag med ett par gummistövlar från Lemon Jelly. 

 

Varumärket är inte rädda för att använda färg - tvärtom, de omfamnar den med öppna armar. Deras skor finns i en mängd olika färger och mönster, från djärva och livliga nyanser till subtila och sofistikerade toner. Oavsett om du föredrar en klassisk svart eller en lekfull pastell, finns det alltid en Lemon Jelly-sko som passar din personliga stil.

 

Hållbarhet är en annan viktig del av Lemon Jellys varumärke. De använder högkvalitativa material och tillverkningsprocesser som är skonsamma mot miljön. Deras skor är byggda för att hålla och är ett utmärkt val för dem som värderar både stil och ansvar gentemot planeten.

 

Skor från Lemon Jelly hos Scorett

Med fokus på komfort, kvalitet och hållbarhet är Lemon Jelly-skorna det självklara valet för dig som vill stråla genom ditt skoval! Välj Lemon Jelly och låt dina fötter vara en del av din livshistoria, fylld av färg och glädje. Shoppa dina skor online hos Scorett!

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.