Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Gummistövlar

Gummistövlar har kommit långt från att vara enbart praktiska fotbeklädnader för regniga dagar. Med Lemon Jelly gummistövlar är de inte bara funktionella, de är en fullfjädrad modeutsaga som omfamnar färg, stil och funktion på ett unikt sätt.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Gummistövlar från Lemon Jelly online

Gummistövlar har kommit långt från att vara enbart praktiska fotbeklädnader för regniga dagar. Med Lemon Jelly gummistövlar är de inte bara funktionella, de är en fullfjädrad modeutsaga som omfamnar färg, stil och funktion på ett unikt sätt.

Lemon Jelly är synonymt med färg och glädje, och deras gummistövlar är inget undantag. Dessa stövlar finns i en mängd olika färger och mönster som omfamnar din lekfullhet och personliga stil. Från djärva och livliga nyanser till subtila pasteller, det finns alltid en Lemon Jelly gummistövel som kan matcha din sinnesstämning och personlighet.

Gummistövlar må vara utformade för att hålla dina fötter torra, men det betyder inte att de måste vara obekväma. Lemon Jelly har satt komfort högt på sin prioriteringslista när de skapade sina gummistövlar. Dessa stövlar har anatomiskt utformade fotbäddar som ger stöd och dämpning, vilket gör dem bekväma även under långa promenader i regnet.

Här hittar du gummistövlar är mer än bara regnkläder - de är ett modeuttalande. Oavsett om du ska på festival, traska genom stadens gator eller bara vill lägga till en lekfull touch till din vardagliga stil, finns det alltid en Lemon Jelly gummistövel som passar. Deras noggrant utformade silhuetter och uppmärksamhet på detaljer gör dem till ett perfekt tillskott till din garderob. Så varför inte lägga till en splash av färg och stil till dina dagar med Lemon Jelly gummistövlar och låta ditt inre solsken stråla!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.