Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Sandaler

När solens strålar värmer på sommardagar och doften av äventyr hänger i luften, är det dags att omfamna friheten och lättheten som kommer med varje steg i sandaler från Merrell.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris
Sortera efter

4 träffar.

Shoppa sandaler från Merrell online

När solens strålar värmer på sommardagar och doften av äventyr hänger i luften, är det dags att omfamna friheten och lättheten som kommer med varje steg i sandaler från Merrell.

 

Med varje steg i skor från Merrell känner du en befrielse för dina fötter. Deras ergonomiska design ger stöd och komfort, vilket gör varje steg till en glädje. Oavsett om du går längs sandstränderna, utforskar nya stigar eller bara tar en avslappnad stadspromenad, ger Merrells sandaler en frihetskänsla för dina fötter.

 

Merrell är kända för sin införliva högteknologiska funktioner i sina skor, och deras sandalerna är inget undantag. Med anpassade sulor för maximalt grepp och dämpning, möjliggör dessa sandaler att du tar på dig terrängen med självförtroende. Med snygga och funktionella designelement är varumärkets sandaler redo för alla äventyr, stora som små.

 

Sandaler från Merrell hos Scorett

Vi på Scorett gillar varumärket Merrell. Därför erbjuder vi ett fint sortiment av sandaler från Merrell! Ge dina fötter friheten att dansa genom livet och låt varje steg vara ett uttryck för ditt egna äventyr. Klicka hem dina favoriter redan idag!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.