Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Merrell

Amerikanska Merrell tillverkar slitstarka och bekväma vandringskängor och sportskor för det aktiva livet i naturen. Upptäck hur varje steg blir en resa i komfort och där varje sko är en manifestation av avancerad teknologi och en passion för innovation. Med skor från Marrell får du modern skodesign och oöverträffad prestanda.

Shoppa skor från Merrell online

Amerikanska Merrell tillverkar slitstarka och bekväma vandringskängor och sportskor för det aktiva livet i naturen. Upptäck hur varje steg blir en resa i komfort och där varje sko är en manifestation av avancerad teknologi och en passion för innovation. Med skor från Marrell får du modern skodesign och oöverträffad prestanda.

 

Bekväma vandringsskor med dämpning

Merrell erbjuder skor med tåliga material som GORE-TEX®, skinn och mesh ger de bästa förutsättningarna oavsett väder, med suveränt grepp och god isolering till bästa andningsförmåga. Deras banbrytande teknologi omfamnar din fot som en andra hud, och har fokus på komfort och ergonomisk design. Varje par är konstruerade för att leverera överlägsen dämpning, stöd och flexibilitet, så att du kan leva ditt bästa liv utan att kompromissa med stilen.

 

Merrell kompromissar aldrig när det gäller materialval. Varje sko är skapad med de finaste materialen för att säkerställa hållbarhet och långvarig prestanda. Deras fokus på kvalitet innebär att varje sko inte bara är en modeframåt uttalande utan också en investering som varar.

 

Damkor och herrskor från Merrell hos Scorett

Oavsett om du är ute efter att dominera gymmet, erövra vandringsleder eller navigera genom stadens gator, har Marrells skor den prestanda du behöver. Hos Scorett hittar bland annat den populära modellen Merell Moab samt ett fint sortiment av damskor och herrskor från Merrell som omfattar sandaler, vandringsskor och kängor som är designade för specifika aktiviteter, från löpning till terrängvandring, för att säkerställa att du är redo för varje äventyr som livet kastar på dig.

 

Hur är Merrell i storlek?

Det kan vara bra att tänka på att dina Merrell skor inte ska sitta för tajt, utan de ska ha lite extra luft i sig. Vi rekommenderar dig därför att välja en storlek som är något större än den du brukar ha. Merrell skor är nämligen ofta lite mindre i storlekarna, speciellt herrmodellerna. Om du brukar ligga mellan två storlekar, till exempel 41 och 42, är det smartast att välja den som är lite större. De flesta skor från varumärket är lika varandra storleksmässigt, så du behöver inte oroa dig över att modellerna skiljer sig åt i storlek.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.