VISAR 1-24 (391)1 2 3 ... 17 Sista 100 per sida

Canada Snow

Rusta dig för snö, kyla och tuffa vindar.

Sedan 2004 har Canada Snow tillverkat produkter i högsta kvalitet. Baserat på att uppleva och studera det varierande, hårda nordiska klimatet har de utvecklat sina produkter som är bästsäljande år efter år. Med produkter av högsta kvalitet designade med stor noggrannhet och skicklighet syftar deras skor, kläder och accessoarer till att ge dig den kvalitet, funktionalitet, komfort och hållbarhet som fungerar i både kallare och mildare klimat. En stor del till produktutvecklingen hos Canada Snow handlar om att studera naturen och man på bästa sätt förvaltar den. Canada Snow tror på djurens välbefinnande och stävar alltid efter att se till att produkter som kommer från djur produceras i enlighet med The Five Freedoms.

 

Vinterskor tillverkade av högsta kvalitet

Canada Snow är varumärket som tillverkar damskor och herrskor av högsta kvalitet och med stor omsorg. Hos Canada Snow hittar du varmfodrade boots, greppvänliga kängor med broddar, curling boots och funktionella vandringsskor. Med naturmaterial som fårskinn och äkta läder erbjuds hög motståndskraft och hållbarhet, medan deras design och tillverkning garanterar absolut bästa kvalitet! Dessutom erbjuder de ett fint sortiment av högkvalitativa jackor, varma mössor och snygga accessoarer som handskar och halsdukar att matcha din vinterstil med. Vill du veta mer om hur Canada Snow graderar sina skor efter hur varma de är? Läs mer om vilken vintersko är varmast.

 

Håll dig varm i vinter med varma skor och kläder

Med produkter från Canada Snow kan du kitta dig från topp till tå. Ska du i väg på skidsemester så vill vi tipsa om deras härliga underställ, tröjor i fleece, funktionella skidjackor och snygga skidglasögon med 100% EVA och UVB skydd. Tillsammans med en varm mössa och skidhandskar från Canada Snow är du redo för en heldag i backen.  

I södra Sverige består vintern oftast av slask och hala underlag – då är ett par varmfodrade boots med grepp en räddare! Canada Snow erbjuder flera modeller med grepp och antihalkegenskaper.

 

Upptäck magin när funktionalitet möter design

Det råder ingen tvivel på att Canada Snow är experter på kallt väder. Likt som våra kunder, älskar även vi på Scorett varumärket Canada Snow. Upptäck hela sortimentet – allt från skor, kläder och accessoarer till hela familjen. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du får personlig service.