VISAR 1-24 (118)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Sweeks

Sweeks för både trend och retro

Sweeks of Sweden är unika och tuffa skor inspirerade av den smarta och miljömedvetna kvinnan. Sweeks är märket som andas sommar och modellerna är designade för att passa både vardag och fest. De har en avslappnad look som passar till kjol, shorts och byxor. Med Sweeks får du modiga skor med en tydlig och unik personlighet - allt för att få lite skönt självförtroende. Skorna passar både till senaste styling-trenden och till retromodet, alltid med en modern glimt i ögat och med kvaliteten satt i högborg. Scoretts Sweeks of Sweden är alltid handgjorda, i enlighet med svensk skotradition. Sweeks har dessutom ett urval av hållbara och miljösmarta skor.

Sweeks, klassiker som ger mer

Siluetten av den klassiska träskon mixas hos Sweeks of Sweden med nytolkningar i form av sandaler, tofflor, espadrillos, klackskor och boots. Du upptäcker hos dina Sweeks skor material som fint mjukt skinn, naturlig kork och snygg repkil, samt även innovativa och hållbara material.

Sweeks fulländar en urban och modern look, för såväl vardag som fest. Sweeks står för den härliga blandningen av stil och komfort. Skorna är sköna och mysiga, och kan kombineras med dina senaste retrofynd. Eller varför inte finaste sommarklänningen?

Sweeks nytolkning av den klassiska träskon syns när du tittar efter noggrant, samtidigt som du känner att dessa skor är betydligt skönare att gå i än dess äldre släktingar. Och kanske förvånas du över hur lätt det är att kombinera dina Sweeks träskor, korksandaler eller platåskor med senaste modet.

Med Sweeks of Sweden har Scorett också hittat lösningar på några av vår tids utmaningar. Till exempel Anna Pinatex®, en sko som är helt utan animaliska komponenter. Eller Ines Seaqual™, en sko delvis tillverkad av återvunnen plast från havet. Även denna sko är helt utan animaliska produkter. Sweeks är ett bättre val för framtiden, med mer skonsamma lösningar för både människa och miljö. Här väljer du skor av naturliga material och har veganska alternativ att fundera på.

Det här får du med Sweeks

● Den där sköna Sweeks-känslan, som varar länge.

● Unika och tuffa skor, för den modiga och miljömedvetna kvinnan.

● Sköna skor som passar till både senaste styling-trenden och till retromodet.

● Hållbarhet, ett mer socialt godtagbart alternativ.

● Handgjorda skor, för bästa komfort

Sweeks goes vegan

Det är under varumärket Sweeks du hittar den handgjorda veganska sandalen Anna Piñatex®. En sko utvecklad för din hållbara och medvetna livsstil. Anna Piñatex® har en innovativ ovandel tillverkad av fiber från ananasblad. Det gör Pinatex till ett hållbart veganskt material som alternativ till skinn och syntetmaterial i dina skor. Dessa sandaler från Sweeks har även en mjuk komfortinnersula i kork för bästa komfort, samt en yttersula i naturligt, väldigt flexibelt rågummi. Materialet Piñatex® utvinns ur ananasblad, som tidigare mest har betraktats som en brännbar restprodukt, men som nu kan förädlas till textil. På detta vis bidrar Sweeks till att du kan få ett mer miljömässigt och socialt hållbart alternativ för dina fötter. 

En annan hållbar sko från Sweeks är den i Spanien handgjorda Ines Seaqual™. Detta är sneakers från Sweeks med en ovandel i färgad eller mönstrad Seaqual™. Seaqual™ är ett material tillverkat av återvunna plastprodukter som till viss del har hämtats upp från havet. Innersula i mjuk textil och yttersulan i platå är gjord i en mjuk gummimix för att du ska ha en skön daglig komfort. Inte heller i denna sko har några animaliska produkter använts i tillverkningen. I de andra skorna i Ines-kollektionen hittar du dessutom bara 100% GOT-certifierad bomullscanvas. Så återigen, en helt vegansk sko för smarta och medvetna val.

Lia textilsko från Sweeks är ett tredje hållbart alternativ. Det är en clean textilsko med ovandel i ekologisk, 100 procent certifierad bomull. Innersulan är gjord med extra mjuk foam för bästa komfort. Yttersulan är gjord i återvunnen TR.

 

Sweeks goes beyond

Hos Sweeks of Sweden finner du en bekväm och naturnära kollektion av handgjorda skor och accessoarer, alla tillverkade enligt en lång hantverkstradition. Samtliga produkter tillverkas i naturliga råmaterial, i strävan mot att erbjuda dig ett hållbart mode som står sig länge. Design och mode sammanvävt med bekväma material med hög komfortnivå. Här kan du välja mellan bland annat olika typer av handdukar, väskor och kimonos. För stranden, likväl som för citylivet.

Sweeks är också ett tydligt kvinnligt märke. Medvetet, snygg och smart. Och naturligtvis även bekvämt. Vår moderna variant på träskor är mycket uppskattade, mest för att de både är tidlösa och passar till så många olika kläder. De ger dig en stor möjlighet att kombinera efter vad du har i din garderob.

 

Scorett gillar Sweeks

Under varumärket Sweeks of Sweden hittar du en bekväm och naturnära kollektion av handgjorda skor och accessoarer. Allt tillverkat enligt en lång hantverkstradition. Samtliga skor och accessoarer tillverkas i naturliga råmaterial, för att erbjuda dig ett hållbart mode som står sig över tid.

Vi på Scorett arbetar också kontinuerligt för att du ska få miljövänligare alternativ. Så att vi alla kan få en mer hållbar skokonsumtion. Vi ser att efterfrågan på mer hållbara alternativ ökar och vill arbeta med leverantörer som strävar åt samma håll. Det är ingen tillfällighet att Sweeks of Sweden erbjuder flera innovativa skor, alltid med målet att du ska hitta hög kvalitet och framför allt ett designtänk som håller över tid. Sweeks fokuserar på materialval och erbjuder fint mjukt skinn och naturlig kork. Och det finns naturligtvis veganska alternativ. Fullända din outfit med ett par handgjorda skor eller accessoarer från Sweeks. Gör ett bättre val för framtiden!