Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

Damskor

Converse är ett ikoniskt amerikanskt skomärke som blivit känt för sina tidlösa och stilfulla sneakers. Märket grundades redan 1908 och har sedan dess blivit en symbol för ungdomskultur, gatumode och självuttryck.

Färg
Storlek
Pris

4 träffar.

Shoppa damskor från Converse online

Converse är ett ikoniskt amerikanskt skomärke som blivit känt för sina tidlösa och stilfulla sneakers. Märket grundades redan 1908 och har sedan dess blivit en symbol för ungdomskultur, gatumode och självuttryck.

 

En av Converse mest ikoniska skomodeller är deras All Star. Denna klassiska sneakers designades först 1917 och har sedan dess varit en favorit bland både män och kvinnor. Converse erbjuder också andra sneakers-modeller för kvinnor, som One Star och Run Star. 

 

Det som gjort Converse så älskade är deras mångsidighet. Deras skor kan kombineras med nästan alla klädstilar och passar lika bra till jeans och t-shirt en höstdag som till klänningar eller kjol under sommaren. Detta gör att kvinnorna kan uttrycka sin personliga stil och känna sig bekväma samtidigt.

 

Converse strävar också efter att vara miljömedvetna och hållbara. De använder sig av återvunnet material och arbetar aktivt med att minska sin påverkan på miljön i hela produktionsprocessen.

 

Så vet du om dina Converse är äkta

 

Att avgöra om ett par Converse-skor är äkta eller inte kan vara viktigt för att undvika att köpa kopior eller falska produkter. Här är några tips som kan hjälpa dig att identifiera äkta Converse-skor:

  • Köp från auktoriserade återförsäljare: För att vara säker på att du köper äkta Converse-skor, se till att köpa dem från erkända skoaffärer. Detta minskar risken för att köpa förfalskade produkter.

  • Kolla detaljerna: Äkta Converse-skor har noggrant utförda detaljer. Kontrollera sömmar, logotyp, etiketter och tryck för att se om de är väl utförda och av hög kvalitet.

  • Converse-logotypen: Kolla noga på Converse-logotypen på skornas tunga och hälskaft. Äkta Converse-skor har en tydlig, snyggt placerad och exakt logotyp.

  • Leta efter produktionsdetaljer: Äkta Converse-skor har vanligtvis produktionsdetaljer på insidan av skon, inklusive information om storlek, material och produktionsland.

  • Kolla för originalförpackning: Om du köper dina skor i en butik, se till att de kommer i originalförpackningen med Converse-logotypen och varumärkets information.

  • Priset: Om priset verkar för bra för att vara sant, kan det vara en varningssignal för att skorna kan vara falska. Äkta Converse-skor har vanligtvis ett pris som ligger inom rimliga ramar.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.