VISAR 1-24 (486)1 2 3 ... 21 Sista 100 per sida

Dasia

Dasia. Som om du går på moln.

För dig som modemedveten kvinna är Dasia alltid ett fint val, med skors, vars fina detaljer kombineras med bästa möjliga komfort. Dessutom gör moderiktigheten att Dasia redan en favorit hos Skandinaviens trendsäkra fashionistas. Så när du söker efter precis rätt komfort och mjuka precisa detaljer är Dasia helt rätt. Denna sköna komfort, tillsammans med skornas rena linjer, ger en skön känsla hela din dag. En trygg och bekväm känsla av… ja, som om du går på moln.

Vårt varumärke Dasia är dessutom mer än skor. Här hittar du förutom sneakers, ballerinas, loafers och klackskor i mjuka, följsamma material även till exempel snygga väskor och plånböcker. Allt för att du ska få ett enklare, smartare och roligare mode. Varje dag och varje fest.

Dasia sätter kvinnan i fokus.

Dasia sätter alltid dig som kvinna i fokus, med fina detaljer och hög goda kvalitet. Dina Dasia är moderiktiga och har samtidigt en funktionalitet bortom bara enkel funktion. För när rätt komfort paras med mode och funktion får du dagar som känns bra. I framtagandet av Dasia skor hade vi denna bestämda målbild, att aldrig göra undantag för vare sig funktion, komfort eller moderiktighet. Det blev då skor med tydliga feminina influenser. Skor med ett modernt uttryck som inte ger avkall på någon medveten kvinnas behov och önskemål. Skorna som är lätta att bära länge och som har så rena linjer att de är enkla att kombinera med nästan vad som helst i din garderob.

Enkelt uttryckt är Dasia medveten design, med kvinnan i fokus.

Varför väljer du Dasia?

● Hög kvalitet rakt igenom, från vårt designbord via val av material, till färdig Dasia-sko

● Alltid rena linjer, och därmed en ren design i varje par skor

● En väl genomtänkt kombination av komfort, funktion och mode

● Dasia-känslan. Som om du går på moln.

 

Dasia för en bra känsla.

I boken “New Shoes, Contemporary footwear design” (skriven av skodesignveteranen Sue Huey och designjournalisten Rebecca Proctor) kan du läsa om vad som format modern skodesign. En sak som är slående i denna bok är känslan för och vikten vid de små detaljerna och de små ytorna. Detta tillsammans med materialvalen är till stor del det som ger karaktär och uttryck till en sko. Detta är något som alla inom branschen är medvetna om. Dasia har just därför gjort ett medvetet designval (förutom komfort, funktion och moderiktighet) att använda rena linjer.

Alla delar i designvalen, inklusive materialval har varit också viktiga, men det är de rena linjerna som ger stor del av karaktären. Det är det som gör att du enklare kan välja Dasa-skor till din favoritklänning. Eller till dina skönaste byxor. En Dasia-sko fungerar. Och, naturligtvis, den är ju också så skön att du känner som om du går på moln. I dubbel bemärkelse.

 

Dasia fungerar. Varje dag.

Vi började med ett stort fokus på kvinnors känsla för komfort, när vi skapade och designade modellerna inom varumärket Dasia. Att skorna snabbt formar sig efter dina fötter är ett medvetet val. Likaså märker du det på vårt val av skornas material. Tittar du efter mer noggrant ser du även att Dasia är lika med hög kvalitet. Du ser till exempel, att våra sneakers ofta är klädda invändigt med mjukt och bekvämt skinn.

Dessa skor är till för hela dagen, för att du ska känna komforten från morgon till kväll. Utan att bli trött, utan att behöva vila dina fötter några långa perioder. Skorna från Dasia är dessutom tillverkade i material som du känner både är lätta och stadiga. För ibland kommer snyggheten inifrån, känns det enkelt och rätt för fötterna är grunden rätt lagd.

Vi vet att Dasia redan är en favorit inom det skandinaviska segmentet. Oavsett om det handlar om sneakers, ballerinas, loafers, klackskor, kängor eller långa boots, så har de alla medvetna materialval - mjuka och anpassningsbara material. Dessa material formar sig redan tidigt efter dina fötter. Men de blir aldrig sladdriga eller lösa. Nej, eftersom vi vill att du ska vara trygg i att dina Dasia klarar hela, långa och roliga dagar. Med en design som är snygg, stadig och bekväm.

 

Dasia är ett medvetet val.

Som vi skrivit ovan är känslan i en Dasia som om du går på moln. Det är ingen tillfällighet, utan resultatet av ett medvetet val från vår sida. Ett design- och materialval, efter noggranna undersökningar om vad du och andra medvetna kvinnor behöver och vill ha. Det är i detaljerna som du ser vår strävan efter att hitta precis rätt känsla. Komfort, ja. Design, ja. Och naturligtvis att skorna fungerar till det du vill ha dem till. Du kan du även se den detaljnoggrannheten i Dasias accessoarer. Eller i att vi till några skor alltid skickar med extra snören i annan färg. Allt för att du ska hitta ett eget uttryck i hur du klär dig. På olika och unika vis, dag efter dag. Och accessoarerna gör dem roliga att matcha med det du har i garderoben. Du hittar väskor, backpacks, axelväskor, plånböcker, necessärer, sockar och strumpor med Dasias märke på. Designade, funktionella och bekväma.

 

Scorett gillar Dasia.

Vi är verkligen extra stolta över märket Dasia. Stolta över att vi lyckats med kombinationen moderiktighet, funktion och komfort. Så stolta att vi inte bara gör skor. Vi vill att känslan i skorna går igen hos det urval av accessoarer som också heter Dasia. Och samma sak gäller här, när det handlar om val av material, design och moderiktighet. Med Dasia har du stor möjlighet att välja efter din egen smak och stil. Du får rena linjer, komfort och funktionalitet, som tillsammans med dina ytterligare klädval ger dig bästa känslan – oavsett om det handlar om vardag eller fest.