VISAR 1-24 (105)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Novita Man

Handgjorda europeiska herrskor av högsta kvalitet.

Novita Man tillverkar herrskor med en genuin passion och hantverksskicklighet, typisk den italienska skotraditionen. Ett arbete baserat lika mycket på hantverket som ren passion. Novita grundades 1988 och har sedan dag ett fokuserat på kvalitet framför kvantitet. Skomakarna jobbar med noga utvalda material och övervakar hela processen från grunden – ända fram till handputsning av färdig produkt. Varje Novita-sko är handskuren och tillverkad av skinn. Detta gör varje sko unik, och ger samtliga modeller en känsla av stil och klass. Utan att göra avkall på komfort eller passform. Med design som andas sval elegans och stilsäker attityd, tillåts inga skor att lämna tillverkningen utan en noggrann inspektion. Bär dressade lågskor och loafers under din sofistikerade storstadsweekend, följt av kängor och sportskor till din aktiva, välklädda vardag. Här hittar du även stilrena herrväskor i skinn som du enkelt kan matcha din outfit med.

 

Sportigt, klassiskt och dressat

Hockey-stjärnan Joel Lundqvist har varit ansiktet utåt för Novita Man sedan 2018. "– Jag gillar verkligen Novitas herrskor eftersom de passar för alla tillfällen." En ren look och att klä sig efter situationen. De riktmärkena gäller för Joel Lundqvist när det kommer till stil och kläder. "Jag vill kunna kombinera en businesslook med fritidsklädsel under samma dag. Och där passar mina nya Novita-skor perfekt" – säger Joel Lundqvist.

 

Med inspiration från en stilsäker, aktiv livsstil lanserar hockeyproffset Joel Lundqvist skokollektionen The Limited Venti Collection i samarbete med Novita Man.

Genom The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist sätter hockeyproffset sin egen unika prägel på detaljer, färger, materialval och produktion. Tanken är att erbjuda en kollektion som förenar hög kvalitet, komfort och det senaste inom herrmode i en enda skokollektion. Skor som lämpar sig utmärkt för en aktiv livsstil, där man vill vara både sportig och väldressad samtidigt!

 

Berätta mer om samarbetet! Varför blev just en skokollektion ditt nästa kall?

” – Jag har samarbetat med Novita Man sedan 2018. Nytt för 2020 är att jag har fått ta fram en helt ny och egendesignad skokollektion (The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist reds. anm.), en egen produktlinje som speglar mig själv både i hur jag lever och ser på mode. Jag är en aktiv man som reser mycket och är sportig i grunden. Den eleganta stilen och sportiga touchen som är genomgående i hela kollektionen representerar mig därför väldigt bra!” säger Joel Lundqvist.

I kollektionen möter sportiga sneakers snörskor, vitt skilda segment men med en sak gemensamt – det dressade uttrycket. Sammantaget släpps fyra stycken exklusiva modeller, där varje Venti-sko pryds av Joel Lundqvists signatur.

 

Vad betyder "venti" egentligen?

” – Venti betyder 20 på italienska, vilket även är mitt tröjnummer som jag har haft i många år. Det är den personliga kopplingen! Ser vi till Novita har de faktiskt sin begynnelse med produktion och design i Italien för många år sedan. På så sätt blev det en bra och naturlig koppling mellan mig, kollektionen och Novita Man som varumärke.”

 

Vad är syftet med skokollektionen? 

” – Precis som med min passion för hockeyn har jag i min passion för mode haft i syfte att ta fram en tidlös skokollektion av hög kvalitet, som passar för olika tillfällen och varar länge. Detta har jag fått chans att göra med hjälp av Novita Mans kunniga produktutvecklare, och deras mångåriga bakgrund inom skobranschen. Jag är väldigt spänd och hoppfull inför lanseringen av kollektionen, och hoppas på en spännande vår med snygga skor i fronten!”

 

 

The Limited Venti Collection By Joel Lundqvist har tagits fram för att rusta mannens garderob inför såväl säsongens festligheter som vardagens bestyr, där skorna med fördel matchas med Novita Mans businessväskor. Upptäck kollektionen du också! Kanske hittar du något fint till dig själv, pappa, vännen eller sambon signerat Joel Lundqvist? Sportigare och mer exklusivt blir det inte!