VISAR 1-24 (89)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Stenk

Regnkläder och gummistövlar anpassade för vårt skandinaviska klimat.

Svenska STENK grundades 2014 och erbjuder kvalitativa, designade och funktionella regnplagg. I deras sortiment hittar du regnskor, gummistövlar, vattentäta chelsea boots till snygga rengjackor och tröjor i powerstretch material för både kvinnor och män.

Varumärkets produkter är inspirerade av västkustens vinande vindar, Varbergs saltstänkta klippor och vårt skandinaviska klimat.

 

Håll fötterna torra med stil

Gummistövlar är plagget som aldrig behöver vinter- eller sommarförvaras och lämpar sig lika bra i storstaden som ute på landet. Därför kan det vara extra kul att investera i ett par regnstövlar som har god kvalitet, bra passform och som dessutom är riktigt snygga. De är perfekta att bära under skogspromenaden, i regnrusket på väg till förskolan eller när du besöker din kolonilott. Dina vattentäta gummistövlar kan du matcha med en snygg regnjacka från STENK. De erbjuder både ofodrade och fodrade regnjackor i flera härliga färger. Kanske vill du sticka ut med en fin, gul färg? Eller föredrar en klassisk mörkblå regnjacka? Med produkter från STENK kommer du kommer önska regn varje dag. Duggregn eller störtskur – deras snygga och vattentäta rengjackor för dam och herr klara allt!

 

Må bra i den friska luften

Det är viktigt att ta hand om sig, och man mår som bäst i den friska luften. Vi på Scorett har de bästa produkterna och sortimentet för dina utomhusaktiviteter. Med snygga, praktiska kläder och skor såsom vattentäta cityponcho, isolerade lättviktsjackor och vattentäta skor – så är STENKS kollektioner helt klart ett vinnande koncept. Läs mer och bli inspirerad här.

 

Regnkläder och skor online

Hos STENK hittar du även fina damjackor och herrjackor samt deras populära Vidsel väst som finns i färgerna brun och svart. STENK erbjuder funktionella produkter utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller design, så att du kan möta ett tuffare utomhusklimat och västkustens omväxlande väder – från vinande vindar, regn till solsken. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din lokala Scorettbutik.