VISAR 1-24 (587)1 2 3 ... 25 Sista 100 per sida

Novita

Snygga kvalitetsskor för dam.

 

Novita – Handmade shoes since 1988

Att italienska skor är världsberömda är inte konstigt. Italienarna har tillverkat skor i generationer, där skotillverkning står för ett hantverk av största passion. Med inspiration från Italien och kvalitetsskor från världens främsta modehus tillverkar varumärket Novita sedan 1988 skor av bästa skinn i sitt garveri.

Novita inspirerar oss till att bära skor av fin kvalitet och med ett gediget hantverk i fokus andas skorna utomordentlig kvalitet och design. Samtliga skor i kollektionen har en helt fantastisk komfort och passform – och är därför helt oemotståndliga för dina fötter. I sortimentet hittar du allt från klassiska sneakers och lågskor till piffiga sandaler och sandaletter. Novita erbjuder även fina accessoarer som väskor & plånböcker, skärp, halsdukar och eleganta handskar som tar dig direkt från vardag till dressade tillfällen!

 

Genuint hantverk och tidlös design

Konsten att tillverka en Novitasko består av en lång process och tillverkningen sker i länderna Portugal och Italien. Skorna är tillverkade av finaste skinn, där samtliga delar är skurna för hand och kommer ifrån sina noggrant utvalda garverier. Genuin komfort och karaktär genomsyrar designen – där varje par skor noggrant inspekteras innan de godkänns. Skorna designas med omsorg, vilket resulterar i de små detaljerna som ger skorna från Novita sin karaktär. Materialen väljs noggrant ut för att passa varje unik produkt och men klassisk design i kombination av tidlöst, exklusivt läder bär du dina skor länge.

 

Accessoarer för festliga tillfällen

Utöver skor erbjuder Novita även helt fantastiska accessoarer för både dam och herr. Lyxbetonade plånböcker och korthållare, eleganta skärp, fina väskor och praktiska necessärer. Väskorna från Novita finns i alla möjliga utformingar och är, precis som skorna - tillverkade i finaste skinn. Passa på att matcha dina Novitaskor tillsammans med en fin väska för en fulländad look!