VISAR 1-24 (591)1 2 3 ... 25 Sista 100 per sida

Novita

The story of Novita.
Handmade shoes since 1988

Att skor från Novita är världsberömda är inte konstigt. Vi har tillverkar skor i generationer. För oss är det ett hantverk och en passion. Vi designar varje sko från Novita med omsorg vilket resulterar i de små detaljerna som ger våra skor karaktär. Materialen är noga utvalda för att passa varje unik produkt.

Konsten att tillverka en genuin Novitasko består av en lång process med många delmoment. Den går från stansning, nåtling och sammansättning till den slutliga produkten. Den slutliga finishen i tillverkningsfasen sker för hand där man putsar varje sko för att till sist emballeras och levereras till våra återförsäljare. All produktion från Novita sker i Europa. 

 

DESIGN.

Vi designar varje sko från Novita med omsorg vilket resulterar i de små detaljerna som ger våra skor karaktär. Materialen är noga utvalda för att passa varje unik produkt. Att designa skor är inte bara vårt yrke, det är en passion. Genuin komfort och karaktär genomsyrar designen – där varje par skor noggrant inspekteras innan de godkänns. Skorna designas med omsorg, vilket resulterar i de små detaljerna som ger skorna från Novita sin karaktär. Materialen väljs noggrant ut för att passa varje unik produkt och med klassisk design i kombination av tidlöst, exklusivt läder bär du dina skor länge.

 

UNIK.

Alla skor från Novita är producerade i skinn vilket gör varje sko unik. Skinnet skiftar från ljusare till mörkare nyanser och kan variera framtill samt baktill. Med denna egenskap blir arbetet i tillverkningen både spännande och levande.

 

SKINN.

Alla skor från Novita är tillverkade i finaste skinn. Samtliga delar är skurna för hand och kommer från våra utvalda garverier. Vi är noga med att välja rätt skinn till rätt produkt. För att skapa stil och komfort använder vi även foder i skinn. På våra mest exklusiva modeller är även yttersulan tillverkad i skinn. Självklart med sista finish gjord för hand.

 

HANTVERK.

Konsten att tillverka en genuin Novitasko består av en lång process med många delmoment. Den går från stansning, nåtling, och sammansättning till den slutliga produkten. Den slutliga finishen i tillverkningsfasen sker för hand där man putsar varje sko för att till sist emballeras och levereras till butik.

 

KVALITÉ.

Under produktionen ser vi noga över att varje sko är välsydd, välputsad, och har det rätta egenskaperna i form av utseende, färg och form. Vi fokuserar på kvalitet över kvantitet och alla våra skor håller den högsta standarden. Dessa damskor är i skinn och med fantastisk komfort och passform, helt oemotståndliga för dina fötter. 

 

Novita i samarbete med Viozzi.

Novita har samarbetat med en familjeägd fabrik, från ett välkänt skodistrikt i Italien, och tagit fram en noga utvald kollektion av handgjorda skor i bästa kvalitet. Skorna är ett genuint hantverk från Italienska Viozzi, som har arbetat med att tillverka skor i flera generationer. Se kollektionen Novita by Viozzi.

 

Genuint hantverk och tidlös design.

Novita inspirerar oss till att bära skor av finaste kvalitet och med ett gediget hantverk. Samtliga skor i kollektionen har en helt fantastisk komfort och passform – och är därför helt oemotståndliga för dina fötter. I sortimentet hittar du allt från klassiska sneakers och lågskor till eleganta sandaler och sandaletter.

Novita erbjuder även fantastiska accessoarer. Från eleganta skärp och vackra handskar till lyxbetonade väskor & plånböcker som tar dig direkt från vardag till dressade tillfällen! Väskorna från Novita finns i alla möjliga utformningar och är, precis som skorna - tillverkade i finaste skinn. Passa på att matcha dina Novitaskor tillsammans med en fin väska för en fulländad look!