Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

578 träffar.

The story of Novita - Handmade shoes since 1988

Att skor från Novita är världsberömda är inte konstigt. Vi har tillverkar skor i generationer. För oss är det ett hantverk och en passion. Vi designar varje sko från Novita med omsorg vilket resulterar i de små detaljerna som ger våra skor karaktär. Materialen är noga utvalda för att passa varje unik produkt.

Konsten att tillverka en genuin Novitasko består av en lång process med många delmoment. Den går från stansning, nåtling och sammansättning till den slutliga produkten. Den slutliga finishen i tillverkningsfasen sker för hand där man putsar varje sko för att till sist emballeras och levereras till våra återförsäljare. Produktion sker främst i Europa. 

 

DESIGN

Vi designar varje sko från Novita med omsorg vilket resulterar i de små detaljerna som ger våra skor karaktär. Materialen är noga utvalda för att passa varje unik produkt. Att designa skor är inte bara vårt yrke, det är en passion. Genuin komfort och karaktär genomsyrar designen – där varje par skor noggrant inspekteras innan de godkänns. Skorna designas med omsorg, vilket resulterar i de små detaljerna som ger skorna från Novita sin karaktär. Materialen väljs noggrant ut för att passa varje unik produkt och med klassisk design i kombination av tidlöst, exklusivt läder bär du dina skor länge.

 

UNIK

Alla skor från Novita är producerade i skinn vilket gör varje sko unik. Skinnet skiftar från ljusare till mörkare nyanser och kan variera framtill samt baktill. Med denna egenskap blir arbetet i tillverkningen både spännande och levande.

 

SKINN

Alla skor från Novita är tillverkade i finaste skinn. Samtliga delar är skurna för hand och kommer från våra utvalda garverier. Vi är noga med att välja rätt skinn till rätt produkt. För att skapa stil och komfort använder vi även foder i skinn. På våra mest exklusiva modeller är även yttersulan tillverkad i skinn. Självklart med sista finish gjord för hand.

 

HANTVERK

Konsten att tillverka en genuin Novitasko består av en lång process med många delmoment. Den går från stansning, nåtling, och sammansättning till den slutliga produkten. Den slutliga finishen i tillverkningsfasen sker för hand där man putsar varje sko för att till sist emballeras och levereras till butik.

 

KVALITÉ

Under produktionen ser vi noga över att varje sko är välsydd, välputsad, och har det rätta egenskaperna i form av utseende, färg och form. Vi fokuserar på kvalitet över kvantitet och alla våra skor håller den högsta standarden. Dessa damskor är i skinn och med fantastisk komfort och passform, helt oemotståndliga för dina fötter. 

 

Novita i samarbete med Viozzi

Novita har samarbetat med en familjeägd fabrik, från ett välkänt skodistrikt i Italien, och tagit fram en noga utvald kollektion av handgjorda skor i bästa kvalitet. Skorna är ett genuint hantverk från Italienska Viozzi, som har arbetat med att tillverka skor i flera generationer. Se kollektionen Novita by Viozzi.

 

Genuint hantverk och tidlös design

Novita inspirerar oss till att bära skor av finaste kvalitet och med ett gediget hantverk. Samtliga skor i kollektionen har en helt fantastisk komfort och passform – och är därför helt oemotståndliga för dina fötter. I sortimentet hittar du allt från klassiska sneakers och lågskor till eleganta sandaler och sandaletter.

 

Novita erbjuder även fantastiska accessoarer. Från eleganta skärp och vackra handskar till lyxbetonade väskor & plånböcker som tar dig direkt från vardag till dressade tillfällen! Väskorna från Novita finns i alla möjliga utformningar och är, precis som skorna - tillverkade i finaste skinn. Passa på att matcha dina Novitaskor tillsammans med en fin väska för en fulländad look!

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.