Sparade produkter

Laddar favoriter...

Pax

Pax vet vikten av riktigt bra skor när man tar klivet ut i livet och har sedan år 1929 tillverkat barnskor av absolut bästa kvalitet och passform. Pax förstår att barnens fötter är grundstommen för deras äventyr och utforskande!

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

7 träffar.

Shoppa skor från Pax online

Pax vet vikten av riktigt bra skor när man tar klivet ut i livet och har sedan år 1929 tillverkat barnskor av absolut bästa kvalitet och passform. Pax förstår att barnens fötter är grundstommen för deras äventyr och utforskande!

 

Pax förstår att varje barn är unikt och utvecklas snabbt. Från de första stapplande stegen till de snabba loppen på lekplatsen - deras skor är designade för att vara flexibla och anpassningsbara för att stödja barnens naturliga utveckling och rörelse.

 

Kvalitativa barnskor

Barnens komfort är av högsta prioritet hos varumärket Pax. Alla deras barnskor är konstruerade med hänsyn till små fötters känslighet och behov av stöd. Deras materialval är noggrant utvalda för att säkerställa att varje par känns lika bekvämt som det ser ut. Varje steg ska vara en glädje för ditt barn.

 

Oavsett om du söker efter vinterkängor, regnstövlar eller sandaler: med Pax är ditt barn redo för årets alla årstider och olika väder. Lek i sandlådan, plaska i pölar, rulla runt i gräset eller lek och bus på utflykten - med skor från Pax är allt möjligt. 

 

Skor från Pax hos Scorett

Genom att välja Pax väljer du glädje, kreativitet och säkerhet för ditt barn. Varje sko är mer än bara ett modeuttryck, det är en följeslagare på varje äventyr och lek. Ge ditt barn förmånen av skor som inte bara stöder deras utveckling utan också fyller deras dagar med lek och skratt. Du kan shoppa barnskor online eller i utvalda Scorettbutiker. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.