Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Leaf

Leaf är ett välkänt varumärke som specialiserat sig på barnskor av hög kvalitet. Deras engagemang för att erbjuda bekväma, hållbara och lekfulla skor för barn har gjort dem till ett populärt val bland föräldrar och barn världen över.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

46 träffar.

Shoppa barnskor från Leaf

Leaf är ett välkänt varumärke som specialiserat sig på barnskor av hög kvalitet. Deras engagemang för att erbjuda bekväma, hållbara och lekfulla skor för barn har gjort dem till ett populärt val bland föräldrar och barn världen över.

 

En av de mest anmärkningsvärda aspekterna av Leaf barnskor är deras fokus på barnets fotens hälsa och komfort. Skorna är ergonomiskt utformade för att ge rätt stöd och dämpning för barnets fötter under deras viktiga utvecklingsstadier. Detta är av största vikt för att stödja barnens naturliga gång och bidra till att undvika eventuella fotrelaterade problem i framtiden.

 

Leaf barnskor tillverkas med noggrant utvalda material av hög kvalitet. Detta innebär att skorna är hållbara nog för att klara av de påfrestningar som barn ofta utsätter sina skor för, oavsett om det är på lekplatsen, i skolan eller på andra äventyr. Skorna är även enkla att rengöra, vilket är ett praktiskt plus för aktiva barn som gärna leker utomhus.

 

Utöver komfort och hållbarhet är Leaf barnskor kända för sin moderna och stilrena design. De erbjuder ett brett utbud av stilar och färger som passar både pojkar och flickor i olika åldrar. Oavsett om det handlar om söta och färgglada skor för de yngsta eller mer mogna och trendiga modeller för äldre barn, finns det något för alla smaker.

 

Leaf sätter också stor vikt på säkerhet och har en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa att deras skor möter höga standarder. Skorna är fria från skadliga ämnen och uppfyller internationella regler och riktlinjer för barnskor.

 

Skor från Leaf hos Scorett

Vi på Scorett gillar det svenska varumärket Leaf. Sättet hur deras skor kombinerar komfort, stil och säkerhet för barn. Dessutom till ett överkomligt pris, vilket gör dem till ett bra för föräldrar som söker prisvärda skor av hög kvalitet för sina barn. Oavsett om barnen ska på en planerade skolutflykter i oväntat ösregn, ha roliga spontanlekar på grusplanen eller dansar på skoldisco så är skorna från Leaf ett perfekt val.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.