Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Gulliver

Gulliver är ett av de mest kända varumärken för barnskor. Det svenska varumärket har sedan starten 1963 erbjudit  slitstarka och funktionella skor för barn, anpassat efter skandinaviska väderförhållanden. 

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

41 träffar.

Shoppa skor från Gulliver online

Gulliver är ett av de mest kända varumärken för barnskor. Det svenska varumärket har sedan starten 1963 erbjudit  slitstarka och funktionella skor för barn, anpassat efter skandinaviska väderförhållanden. 

 

Gulliver sätter barns behov av lek i fokus, skorna är skapade för aktiva och rörliga barn med behov av utrymme för växande fötter. Varumärkets barnskor är perfekta för hopp, spring och lek i alla sorters väder. Oavsett om du söker efter vattentäta vinterkängor i Gote-Tex, tåliga gummistövlar, eller snygga boots - finns barnets nya skor här.

 

Vi på Scorett gillar Gulliver eftersom de lägger stor vikt vid att använda mjuka och flexibla material som möjliggör naturlig rörelse och andning för barnets fötter. Hos oss hittar du barnskor för vardagsbruk. Dessa skor är perfekta för skolan, lekplatser eller andra dagliga aktiviteter. Upptäck modeller som: sneakers, sandaler, kängor och gummistövlar. 

 

En annan fördel med Gulliver är att de använder sig av noggrant utvalda material och tillverkningsmetoder för att säkerställa att deras skor är hållbara och slitstarka nog att hantera barns aktiva livsstil. Detta gör att föräldrar kan känna sig trygga med att köpa skor som håller länge och klarar av barnens äventyr. 

 

Skor från Gulliver hos Scorett

Vi på Scorett vill även lyfta att barnens fötter kan växa så mycket som 5 mm på en månad. Därför är det viktigt att inte förlita sig på att barnet säger till när skon blivit liten, utan mäta barnens fötter med jämna mellanrum. Är du osäker på storlek? Besök din närmsta Scorettbutik så får du hjälp med att mäta barnens fötter och hitta en sko som ditt barn kan växa i. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.