Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Allen Edmonds

När du bär dina herrskor från Allen Edmonds känner du omedelbart kvaliteten och omsorgen som ligger bakom varje detalj. Ett givet skoval för herrar som värdesätter kvalitet och passform.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

9 träffar.

Shoppa herrskor från Allen Edmond online

När du bär dina herrskor från Allen Edmonds känner du omedelbart kvaliteten och omsorgen som ligger bakom varje detalj. Ett givet skoval för herrar som värdesätter kvalitet och passform.

 

Stilrena herrskor med material av högsta klass

Allen Edmonds erbjuder herrskor allt från oxfordskor till munkskor, med detaljer som brougemönster och sluten snörning. Med ett gediget hantverk och material av högsta klass har Allen Edmonds tillverkat tidlösa lågskor sen 1922. Att uppnå ett polerat, tidlöst utseende är enkelt med Allen Edmonds fina skor. 

 

När vi talar om skor från Allen Edmonds, talar vi om skapelser som inte bara kompletterar din stil, utan också berättar en historia om hantverk och engagemang för excellens. Varje par skor från Allen Edmonds är en symbol för stil och en oöverträffad komfort.

 

När du bär dina herrskor från Allen Edmonds känner du omedelbart kvaliteten och omsorgen som ligger bakom varje detalj. Dessa skor är handgjorda med noggrant utvalda material som finaste läder och mocka. Varje söm är utformad med precision och varje yta är behandlad med omsorg. Det är en upplevelse som påminner oss om att det finns skönhet i detaljerna och att ingenting lämnas åt slumpen när det gäller Allen Edmonds. Inte konstigt att de är populära bland herrar som värdesätter kvalitet och passform.

 

Men varumärkets skor är mer än bara stilfulla; de är också otroligt bekväma att bära. Med innovativa tekniker och mjuka innersulor ger Allen Edmonds skor dina fötter rätt stöd och dämpning. Oavsett om du är på väg till kontoret, deltar i en formell tillställning eller bara älskar att bära stilfulla skor, kan du lita på att dina skor från Allen Edmonds kommer att hålla dig bekväm hela dagen.

 

Sedan 1922 har Allen Edmonds varit en symbol för amerikanskt hantverk och tradition. Genom åren har de förvaltat sitt arv och fortsatt att tillverka skor av högsta standard. Varje par skor är en manifestation av varumärkets passion för kvalitet och en hyllning till deras rika historia.

 

Så när du bär ett par oxfordskor från Allen Edmonds, bär du med dig mer än bara ett par eleganta skor. Du bär med dig en del av deras historia och en känsla av exklusivitet. Du bär med dig en inställning till livet som säger att du förtjänar det bästa och att du är villig att satsa på kvalitet och stil. Med deras tidlösa design och överlägsna kvalitet kommer de att vara din trogna följeslagare i många år framöver. 

 

Klicka hem dina skor från Allen Edmonds redan idag!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.