Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Shoppa skor från Barker online

Barker erbjuder eleganta herrskor med noga utvalt läder. Deras klassiska skor är handtillverkade med stor precision och representerar den engelska skon på ett utmärkt sätt. 

 

Barker är ett ansett brittiskt varumärke som är känt för sin traditionella hantverksskicklighet och högkvalitativa skor. Med en historia som sträcker sig över mer än 140 år har Barker etablerat sig som en av de främsta tillverkarna av klassiska herrskor.

 

En av Barkers främsta styrkor är deras exklusiva handarbete. Varje par Barker-skor tillverkas noggrant av skickliga hantverkare som använder traditionella metoder och tekniker. Varje steg i tillverkningsprocessen, från urval av premiumläder till handsömning och polering, genomförs med precision och omsorg. Resultatet är en sko av exceptionell kvalitet och detaljrikedom.

 

Barker är känt för sina tidlösa och klassiska designs. Varumärket erbjuder ett brett sortiment av herrskor, inklusive oxfordskor, derbyskor, loafers och boots. Varje par karaktäriseras av sina rena linjer, snygga silhuetter och fina detaljer, vilket ger dem en sofistikerad och elegant look. Med sin tidlösa stil passar Barker-skorna perfekt för formella evenemang, affärsmöten eller andra speciella tillfällen.

 

Kvalitén på skorna är oöverträffad. Varumärket använder noggrant utvalda läder av hög kvalitet som åldras vackert och blir ännu mer karaktäristiska med tiden. Dessutom har Barker en stark fokus på komfort och funktion. Många av deras skor är utrustade med vadderade innersulor, flexibla sulor och stötdämpande egenskaper för att ge användaren en bekväm och stödjande upplevelse.

 

För dem som söker eleganta och tidlösa herrskor är Barker ett varumärke att överväga. 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.