Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
category
/varumarken/bjorn-borg/kangor

Kängor

Kängor från Björn Borg är inte bara ett modeuttryck, utan också ett statement om robusthet, kvalitet och stil. Med sin långa historia av att skapa högkvalitativa och trendiga skor har Björn Borg etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom skoindustrin. Deras kängor kombinerar funktion och form för att skapa skor som är både praktiska och fashionabla.

Shoppa kängor från Björn Borg online

Kängor från Björn Borg är inte bara ett modeuttryck, utan också ett statement om robusthet, kvalitet och stil. Med sin långa historia av att skapa högkvalitativa och trendiga skor har Björn Borg etablerat sig som ett pålitligt varumärke inom skoindustrin. Deras kängor kombinerar funktion och form för att skapa skor som är både praktiska och fashionabla.

 

En av de främsta egenskaperna hos Björn Borg-kängor är deras hållbarhet och tåliga konstruktion. Tillverkade med noggrant utvalda material och expertis inom skotillverkning, är kängorna konstruerade för att klara av tuffa förhållanden och ge långvarigt skydd för fötterna. Med robusta sulor, slitstarka lädermaterial och förstärkta sömmar är dessa kängor byggda för att möta utmaningarna i vardagen.

 

Björn Borg-kängor är också utformade med komfort i åtanke. Varumärket har investerat tid och resurser i att utveckla tekniker och funktioner som ger optimal stötdämpning, stabilitet och andningsförmåga. Med ergonomiskt utformade innersulor och vadderade krager och tungor strävar Björn Borg efter att skapa kängor som är bekväma att bära under långa perioder och för olika aktiviteter.

 

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Björn Borg-kängor är deras mångsidighet och stil. Oavsett om du letar efter en klassisk och tidlös look eller en mer modern och trendig stil, finns det kängor från Björn Borg som kan passa din personliga smak. Med olika färgval, materialtexturer och detaljer kan du hitta en känga som kompletterar din garderob och låter dig uttrycka din individuella stil.

 

Björn Borg-kängor är också utmärkta för att möta olika behov och aktiviteter. Oavsett om du är ute efter vattentäta kängor för utomhusäventyr, isolerade kängor för kallt väder eller stadiga kängor för vardagsbruk, har Björn Borg ett brett utbud av kängor som kan möta dina krav. Deras kängor är utformade för att erbjuda bra grepp och stabilitet, vilket gör dem perfekta för olika terräng och aktiviteter.

 

Förutom deras trendsäkra kängor erbjuder varumärket även sandaler och sneakers för både kvinnor och män. Är det dags att förnya skogarderoben? Då tycker vi på Scorett att du ska ta en kik på vad som är säsongens nyheter från Björn Borg. Klicka hem dina favoriter redan idag eller besök din närmsta Scorettbutik.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.