Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
category
/varumarken/calvin-klein/herrskor

Herrskor

Calvin Klein är ett framstående varumärke som erbjuder ett imponerande utbud av herrskor. Med sin tidlösa design och fokus på kvalitet, är Calvin Klein en favorit bland män som vill ha skor som både är snygga och bekväma.

Shoppa herrskor från Calvin Klein online

Calvin Klein är ett framstående varumärke som erbjuder ett imponerande utbud av herrskor. Med sin tidlösa design och fokus på kvalitet, är Calvin Klein en favorit bland män som vill ha skor som både är snygga och bekväma.

 

En av de mest utmärkande egenskaperna hos Calvin Klein-herrskor är deras sofistikerade och moderna estetik. Varumärket är känt för sin minimalistiska design och rena linjer, vilket ger deras skor en stilren och elegant look. Oavsett om det handlar om formella klädsel eller en mer avslappnad stil, kommer Calvin Klein att erbjuda ett brett utbud av herrskor som kompletterar din outfit och ger dig en extra touch av stil.

 

Calvin Klein använder högkvalitativa material i tillverkningen av sina herrskor för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Äkta läder, mocka och syntetiska material av hög kvalitet används för att skapa skor som inte bara ser fantastiska ut utan också håller länge. Materialvalen görs noggrant för att säkerställa att skorna inte bara är estetiskt tilltalande utan också tåliga och slitstarka.

 

Komfort är en viktig faktor för Calvin Klein när det gäller herrskor. Varumärket strävar efter att erbjuda skor med en behaglig passform och stöd för fötterna. Många av deras skomodeller har välstoppade innersulor och ergonomisk design för att ge extra komfort under långa dagar eller aktiviteter.

 

Calvin Klein erbjuder en bred variation av herrskor för olika tillfällen och stilar. Du hittar allt från eleganta och stilfulla formella skor och stilrena kängor, till avslappnade sneakers för en mer avslappnad och trendig look.

 

En annan anmärkningsvärd egenskap hos Calvin Klein-herrskor är deras mångsidighet. Deras skor kan enkelt kombineras med olika outfits och stilar, vilket ger dig möjlighet att uttrycka din personliga stil och kreativitet. Oavsett om du vill ha en elegant och sofistikerad look eller en avslappnad och trendig stil, kommer Calvin Klein att erbjuda skor som hjälper dig att skapa det önskade uttrycket.

 

Sammanfattningsvis är herrskor från Calvin Klein en utmärkt investering för den stilmedvetne mannen. Med sin sofistikerade design, högkvalitativa material och fokus på komfort, erbjuder Calvin Klein herrskor som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Oavsett om du behöver skor för arbete, fester eller fritidsaktiviteter, kommer Calvin Klein att ha något som passar din personliga stil och behov.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.