Sparade produkter

Laddar favoriter...

Handskar & Vantar

Här finns allt vad du behöver för att hålla händerna varma i vilket väder du än väljer att vara ute i.

Färg
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

28 träffar.

Shoppa handskar och vantar från Canada Snow.

Här finns allt vad du behöver för att hålla händerna varma i vilket väder du än väljer att vara ute i.

Vantar och handskar tillverkade i vattentäta material är oumbärliga för både dam och herr under kalla och blöta förhållanden. Handskar och vantar från Canada Snow håller händerna torra och varma, vilket är avgörande för komfort och funktion. Moderna vattentäta material erbjuder överlägsen skydd mot väta samtidigt som de är andningsbara, vilket förhindrar överhettning och svett. Perfekta för utomhusaktiviteter som skidåkning, vandring eller bara en promenad i regnigt väder. Dessa handskar och vantar kombinerar avancerad teknologi med stilren design, vilket gör dem till ett utmärkt val för både stil- och funktionsmedvetna användare.

Skinnhandskar från Canada Snow är ett klassiskt och elegant val för både dam och herr, känt för sin hållbarhet och tidlösa stil. Skinn, särskilt när det är fodrat med fårskinn, fleece eller mjuk textil, erbjuder både värme och komfort, vilket gör dem idealiska för vinterbruk. Dessutom formar sig skinnhandskar efter handen över tid, vilket ger en perfekt passform och ökad rörelsefrihet. För de som söker en kombination av stil och funktion är skinnhandskar ett ypperligt val, då de passar lika bra till en elegant kappa som till en mer avslappnad jacka. De är både praktiska och snygga, vilket gör dem till ett måste i varje garderob.

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.