Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Jackor

Canada Snow är inte bara kända för sina skor utan erbjuder också ett fint sortiment av högkvalitativa jackor för att möta utmaningarna i kalla och krävande väderförhållanden. Deras jackor kombinerar funktion med stil och är designade för att hålla användarna varma, torra och bekväma i olika vinteraktiviteter.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

58 träffar.

Shoppa jackor från Canada Snow

Canada Snow är inte bara kända för sina skor utan erbjuder också ett fint sortiment av högkvalitativa jackor för att möta utmaningarna i kalla och krävande väderförhållanden. Deras jackor kombinerar funktion med stil och är designade för att hålla användarna varma, torra och bekväma i olika vinteraktiviteter.

En av de mest framträdande egenskaperna hos Canada Snows jackor är deras användning av tekniska material och isoleringstekniker. De tillverkas med högkvalitativa och vattentäta material som skyddar mot regn och snö, samtidigt som de är andningsbara för att hålla användarna torra och bekväma även under fysisk aktivitet.

Canada Snows jackor är ofta försedda med isolering i form av dun eller syntetiska material, vilket ger enastående värme utan att göra jackorna för tunga eller otympliga. Komfort och rörelsefrihet är en annan prioritet för Canada Snow när det gäller sina jackor. De är designade för att ge bra passform och rörelsefrihet för att användaren ska kunna vara aktiv och röra sig fritt i vintermiljön.

Canada Snow erbjuder ett brett utbud av jackor för män och kvinnor. Från Långa dunkappor, jacka i fleece quiltade jackor till skaljackor och snygga dunvästar. Hos Canada Snow kan du vara säker på att du hittar en jacka som passar dig och din livsstil. Oavsett om du är ute efter en vardaglig jacka för stadsvandringar eller en teknisk jacka för utomhusäventyr, har Canada Snow det du behöver.

Vi på Scorett gillar även att Canada Snows jackor är designade med en skandinavisk enkelhet och elegans, vilket ger dem en tidlös och stilren estetik. Så när du köper en jacka från Canada Snow kan du vara säker på att jackan kommer vara en trogen följeslagare i flera år. 

 

För att du så enkelt som möjligt ska hitta alla vackra jackor från Canada Snow, har vi valt att samla alla jackor på en egen sida. Här hittar du damjackor och herrjackor från Canada Snow i storlek XS, S, M, L och XL. 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.