Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Kängor

Canada Snow är kända för sina högkvalitativa kängor och boots som är speciellt utformade för att klara av kalla och utmanande väderförhållanden. Deras kängor och boots kombinerar prestanda, stil och komfort för att ge dig ett pålitligt och funktionellt skoval för vinteraktiviteter och vardagligt bruk.

Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Pris

173 träffar.

Shoppa kängor och boots från Canada Snow

Canada Snow är kända för sina högkvalitativa kängor och boots som är speciellt utformade för att klara av kalla och utmanande väderförhållanden. Deras kängor och boots kombinerar prestanda, stil och komfort för att ge dig ett pålitligt och funktionellt skoval för vinteraktiviteter och vardagligt bruk.

 

En av de mest framstående egenskaperna hos Canada Snows kängor och boots är deras konstruktion och materialval. De tillverkas med robusta och hållbara material som tål fukt och snö. Vattentäta membran och förseglade sömmar hjälper till att hålla fötterna torra även under våta förhållanden.

 

För att ge extra värme och isolering har många av Canada Snows kängor och boots foder av mjukt och varmt material som kan vara fleece, ull, fårskinn eller syntetisk isolering. Denna isolering håller fötterna bekvämt varma under kalla och blåsiga dagar.

 

Canada Snows kängor och boots är också designade för att ge bra grepp och stabilitet på olika underlag. De har robusta yttersulor med mönster som ger utmärkt dragkraft, vilket gör dem perfekta för promenader i snö, isiga vägar och terräng. Hos Canada Snow hittar du kängor där yttersulan är i en gummiblandning med partier av glasfiber på undersidan som ger extra bra grepp till kängor med utfällbara broddar - perfekta för det hala underlaget!

 

Deras design är också en anmärkningsvärd aspekt, medan de är funktionella och hållbara, har de också en stilren och modern estetik. Canada Snow erbjuder olika modeller och stilar, såsom snörkängor, chelseaboots och vandringskängor för dig som gillar att upptäcka naturen! 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.