Bli medlem - Få 15% rabatt på ett köp

Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

category
/varumarken/dahlin

Dahlin

Dahlin är ett svenskt varumärke vars skor kännetecknas av den moderna, eleganta herrskon i material som läder och mocka. Född ur den småländska, hantverksskickliga entreprenörsandan fattas varje beslut och materialval med stor omsorg.

Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

2 träffar.

Shoppa skor från Dahlin online

Dahlin är ett svenskt varumärke vars skor kännetecknas av den moderna, eleganta herrskon i material som läder och mocka. Född ur den småländska, hantverksskickliga entreprenörsandan fattas varje beslut och materialval med stor omsorg.

 

Dressade herrskor

Dahlin är känt för sin noggranna hantverksskicklighet och användning av högkvalitativa material. Varje par skor från Dahlin är skapat med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket resulterar i enastående komfort och stil. Med sin rika historia och högkvalitativa produkter har Dahlin etablerat sig som en pålitlig och trendig skotillverkare.

När det gäller design kombinerar Dahlin klassiskt och tidlöst mode med moderna och trendiga element. Deras skor är stilrena och sofistikerade, vilket gör dem perfekta för både formella och informella tillfällen. Med Dahlin på fötterna kan du vara säker på att du ser både elegant och trendig ut.

Resultatet är dressade herrskor ch brogueskor som sticker ut ochtillgodoser den medvetna mannens tuffa krav. Deras skor är det bästa valet för välklädda och ambitiösa män världen över.

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.