Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Dam/Herr/Barn/Acc
Varugrupp
Pris
Sortera efter

5 träffar.

Shoppa skor från Dolomite online

Italienska Dolomite är idag en topproducent på marknaden när det kommer till skor och kängor för dam och herr. Dolomite utvecklar produkter för människor som förväntar sig en hög nivå av kvalitet, komfort och prestanda.

 

Vandringsskor med Gore-Tex och Vibram

Dolomite är ett namn som är synonymt med kvalitet och innovation inom skoindustrin. Med en rik historia som sträcker sig över årtionden har Dolomite etablerat sig som en framstående tillverkare av skor för utomhusaktiviteter. Varumärket erbjuder ett brett utbud av skor som är utformade för att möta kraven från äventyrslystna människor och friluftsentusiaster. Deras sortiment omfattar vandringskängor, trekkingskor och andra tekniska skor som är konstruerade för att möta utmaningarna i naturen. Hos Scorett hittar du kängor och lågskor med Gore-Tex membran från varumärket Dolomite. 

 

För Dolomite är komfort en absolut prioritet. Deras skor är utformade med avancerad fotteknik och ergonomi som tar hänsyn till fotens anatomi och rörelse. Oavsett om du är ute på en vandring i bergen eller promenerar i stadsmiljö, ger deras skor stöd och komfort hela dagen. Dolomite hjälper dig att klara utmaningarna och uppleva världen med bekvämlighet och stil.

 

Skor från Dolomite hos Scorett

Dolomite är ett varumärke som representerar högkvalitativa skor med en passion för äventyr och en kärlek till naturen. Deras tekniska innovation, materialval och fokus på komfort har gjort dem till ett populärt val bland människor som värdesätter högkvalitativa skor som tål tuffa förhållanden och samtidigt ger stil och prestanda. Du hittar säsongens skor från Dolomite online och i våra fysiska butiker. Välkommen!

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.