Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}
Färg
Storlek
Material
Varugrupp
Pris
Sortera efter

10 träffar.

Shoppa skor från Giampaolo Viozzi online

Giampaolo Viozzi är en limited edition-kollektion bestående av endast ett fåtal par handgjorda skor signerat italienska Viozzi som har tillverkat skor i generationer.

 

Damskor med unik design

Giampaolo Viozzi är kända för sina unika och djärva designs. Deras skor är ofta karakteriserade av innovativa detaljer, kreativa texturkombinationer och oväntade färgval. Denna oväntade designfilosofi gör att deras skor sticker ut och fångar uppmärksamheten.

 

Skor med högkvalitativa material

Giampaolo Viozzi kompromissar aldrig med materialkvaliteten. De använder det bästa läder, mocka och textilier i sina skor. Dessa material är noga utvalda för att säkerställa hållbarhet och komfort, vilket resulterar i skor som inte bara är stilfulla, utan också slitstarka.

 

 

Handgjorda skor för dig som vill ha unikt hantverk

En av de mest imponerande aspekterna av Giampaolo Viozzi-skorna är det handgjorda hantverket som ligger bakom varje par. Skomakare i Italien skapar varje par med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Detta säkerställer inte bara hög kvalitet utan också en individuell touch till varje sko.

 

Skor från Giampaolo Viozzi hos Scorett

Skor från Giampaolo Viozzi är mer än bara fotbeklädnad; de är konstverk som uttrycker individualitet och nyskapande. Oavsett om du behöver skor för speciella tillfällen eller för att ge din vardagsstil en extra kant, kan du vara säker på att Giampaolo Viozzi har ett par som kommer att ta mode till helt nya höjder. Med deras oöverträffade design och hantverk, är Giampaolo Viozzi-skor en investering i stil och kreativitet.

 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.