Fri frakt & retur till butik - Hemleverans - Leverans inom 2-5 dagar

Sparade produkter

Laddar favoriter...

"}

Graninge

Graninge är ett svenskt outdoormärke för dig som värdesätter funktionella och slitstarka skor som är utformade för att klara av tuffa utomhusmiljöer.

Sortera efter

0 träffar.

Shoppa skor från Graninge online

Graninge är ett svenskt outdoormärke för dig som värdesätter funktionella och slitstarka skor som är utformade för att klara av tuffa utomhusmiljöer.

 

Vandringskängor för skandinaviska väderförhållanden

Graninge är ett svenskt skomärke med en lång och stolt historia av att tillverka högkvalitativa skor som är robusta nog för att klara av krävande förhållanden. Med rötter som sträcker sig tillbaka till tidigt 1900-tal har Graninge etablerat sig som ett pålitligt varumärke som är känt för sin kvalitet, komfort och hållbarhet.

 

Varumärket erbjuder damskor och herrskor av högsta kvalitet som är perfekta för skandinaviska väderförhållanden. Deras kängor är designade för dig som älskar att vara utomhus. Skorna erbjuder stor stabilitet, en fantastisk komfortnivå och håller fötterna varma och torra.

 

Graninge är duktiga när det gäller att skydda fötterna -  deras skor innehåller GRANTEX® vilket innebär att skorna är vattenavvisande. Du behöver med andra ord inte oroa dig för några blöta fötter på turen. Deras terrängskor är dessutom utformade för att klara av olika utmanande terränger och erbjuder stabilitet och grepp för aktiviteter som trail running, hiking eller terrängvandring.

 

Förutom att deras skor håller för alla väderlekar så tycker vi på Scorett att kängorna är väldigt snyggt designade. Inte konstigt att Graninges kängor och stövlar har blivit populära bland både vandringsentusiaster och friluftsentusiaster. 

 

Skor från Ganinge hos Scorett

Vi på Scorett gillar Graninge och har ett fint sortiment av outdoorskor från varumärket. Klicka hem dina nya skor idag eller besök din närmsta Scorettbutik där du kan testa skorna samt få personlig service. 

 

Bli vår solemate!

Som medlem i Club Solemate håller du dig uppdaterad med de senaste nyheterna, får tillgång till exklusiva kampanjer och bonuspoäng på allt du handlar. Som välkomstgåva ger vi dig 15% Rabatt på ett köp.

Bli medlem
01 Primary (Vertical)/Colour/Dark background/Swish_Logo_Primary_Dark-BG_SVGCreated with Sketch.

Scorett är en av Sveriges största butikskedjor för skor i butik och skor online. Vi prioriterar hög kvalitet och erbjuder skor som är noggrant utvalda. I vårt breda sortiment hittar du skor för olika tillfällen och stilar. Vi värnar dessutom om komfort när det gäller skor. Vi tycker att det är viktigt med skor som har bra passform och som har sulor med dämpning för att minska risken för fotproblem och ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Det fantastiska med skor är att du kan uttrycka din personliga stil. Här hittar du trendiga och klassiska damskor, herrskor och barnskor för varje tillfälle. Vi erbjuder även ett sortiment av skovård, skotillbehör, accessoarer och kläder för dam och herr. Som första skokedja i Sverige har vi även ett heminredningssortiment. Vår personal är kunnig och vår kundservice har vi fått utmärkelser. Hos oss kan du vara säker på att få svar på dina frågor och få hjälp med att hitta rätt skor för dina behov.